pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gerildim. internetim olmıcak bi süre. mortis sesu buluşma olur da aramazsanız küserim ehe. sçs kib bff paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sen nereyi kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: gerildim. internetim olmıcak bi süre. mortis sesu buluşma olur da aramazsanız küserim ehe. sçs kib bff paticik. e geçen gün aricam seni numaramı al dedin aramadın numaran yok ki bende! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesuya telefonunu ver ulaşalım sana bi şekilde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aaeyyooo tamam mesaj atayım hemen=) marmara-çeko KIHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bızım ıcın yurtta casusluk yap hıdden cam fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Masakari said: bızım ıcın yurtta casusluk yap hıdden cam fılan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yurtkursa o kiisilign degisecek hazır ol heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 =O sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ilk izmire geldiğimde yurda girdim egenin..2 ay sonunda disiplin suçu yemeden çıktım yurttan. 3 uyarıda atılıyosun 3. uyarıdan önce aldım kaydı yurttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vay bee yurt mu donla dolaşamıcan osuramıcan bira içemicen istediğin saatte girip çıkamıcan allahım ne kötü nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dolaşırsın nolucak türkiyede kız erkek yurtları ayrı diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 neden uyarı aldın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: vay bee yurt mu donla dolaşamıcan osuramıcan bira içemicen istediğin saatte girip çıkamıcan allahım ne kötü nee şort olur osurursun içersin girersin(camdan falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sesu said: dolaşırsın nolucak türkiyede kız erkek yurtları ayrı diil mi? ayrıda yok yaa gerçi askeriyede çıplakta geziyorduk doğru diyon alışıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fastreloader said: şort olur osurursun içersin girersin(camdan falan) ev ortamına hiç bişey benzemez abi hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: fastreloader said: şort olur osurursun içersin girersin(camdan falan) ev ortamına hiç bişey benzemez abi hiç bişey +1 yurtta yaşamayı becerebilmek büyük bir yetenek hakketen. kendimi düşüom da ilk ay bitmeden kafayı yerdim heralde yurtta. ama geyiği şamatası bol oluyor yurdun da. böle eşek şakaları fln eheh bakalım sana neler yapcaklar pogodi hanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yaa germeyin adamı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kızlarda nolcak ya esas sorun erkekler de oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 su yurttaki kızlar cok mi pis hepsi mi bana denk gelio bi anlayamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kız yurtlarında banyo yokmuş pis onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aglaures said: su yurttaki kızlar cok mi pis hepsi mi bana denk gelio bi anlayamadım ya kızlar yapısal olarak pis zati... hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 diorum hadi su odaya bi el atıverelim paklayalım falan amanın sölediğime bin pişman oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: aglaures said: su yurttaki kızlar cok mi pis hepsi mi bana denk gelio bi anlayamadım ya kızlar yapısal olarak pis zati... hepsi.. yüzyılın en gereksiz postu ilan ediyorum. gerçi postlarının geneli böyle de neyse. en gereksizi bu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: neden uyarı aldın peki? ege yurdunun yanında kipa var market. kocaman bir şarap reyonu var. aynı zamanda yurt ormanın içinde gibi resmen geceleri ışık yok bişi yok. ilk zamanlar arkadaşım yok büsürü barzo var sıkılıyorum dedim şarap içeyim bari yakalandım ilk uyarı. ikincisi kantinde gece oturuyodum bitane kedi var hep kantinin içinde geziyo ayının teki yemek yiyodu buda uzaktan durmuş bakıyo ona ama ne sırlanışıyo ne birşey kalktı kediye tekme attı bende kendisine giriştim ikinci uyarı üçüncü bi sabah kalktım 6 kişilik odada 11 kişi falan yatıyo. faşolar vardı üst katta gece arkadaşlarını sokmuşlar yurda kalacak yer kalmamış bizim odada yerde yatıyolar dolabımı açamadım o derece sıkışıktı bitanesi uyandı beyler gitmicekmsiniz derse yetişecez falan dedim git müdüre söle dedi. müdüre söyledim çıkarabiliyosun çıkar dedi bi sinir girdim odaya güzelce dayak yedim onlar uyarı almadı ben aldım wall of text oldu ama böle birşey yurt ki egenin yurdu iyi bir yurttur birçok yurda göre. ama hatunlar tarafını bilemicem yurtların hiçbi fikrim yok (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar