Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurda taşınıyorum


pogodi

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
fastreloader said:
şort olur
osurursun
içersin
girersin(camdan falan)


ev ortamına hiç bişey benzemez abi hiç bişey

+1

yurtta yaşamayı becerebilmek büyük bir yetenek hakketen. kendimi düşüom da ilk ay bitmeden kafayı yerdim heralde yurtta.

ama geyiği şamatası bol oluyor yurdun da. böle eşek şakaları fln eheh bakalım sana neler yapcaklar pogodi hanım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:
neden uyarı aldın peki?


ege yurdunun yanında kipa var market. kocaman bir şarap reyonu var. aynı zamanda yurt ormanın içinde gibi resmen geceleri ışık yok bişi yok. ilk zamanlar arkadaşım yok büsürü barzo var sıkılıyorum dedim şarap içeyim bari yakalandım ilk uyarı.

ikincisi kantinde gece oturuyodum bitane kedi var hep kantinin içinde geziyo ayının teki yemek yiyodu buda uzaktan durmuş bakıyo ona ama ne sırlanışıyo ne birşey kalktı kediye tekme attı bende kendisine giriştim ikinci uyarı

üçüncü bi sabah kalktım 6 kişilik odada 11 kişi falan yatıyo. faşolar vardı üst katta gece arkadaşlarını sokmuşlar yurda kalacak yer kalmamış bizim odada yerde yatıyolar dolabımı açamadım o derece sıkışıktı bitanesi uyandı beyler gitmicekmsiniz derse yetişecez falan dedim git müdüre söle dedi. müdüre söyledim çıkarabiliyosun çıkar dedi bi sinir girdim odaya güzelce dayak yedim onlar uyarı almadı ben aldım

wall of text oldu ama böle birşey yurt ki egenin yurdu iyi bir yurttur birçok yurda göre. ama hatunlar tarafını bilemicem yurtların hiçbi fikrim yok (:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...