iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 herbalife ile ilgili bilgi almak için online destek hattından konuşuyordum birisiyle.msn olduğu için resmimi görüp ağır yavşamaya başladı.bende engelledim ama sinir oldum.şikayet etmeli miyim? yoksa adamın işiyle -belkide- oynamamalı salak diyip geçmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anijav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 foto koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kullanma öle şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hiç takma bile. Koy g.tüne gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 msnden destek mi olur yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 adamı buluşmaya çağır, biz gelelim dövelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 resmi merak etmekle beraber hiç koymamanı öneririm. yoksa bu topik 2 gece 1000 mesajı görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Screenshot or it didnt happen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: adamı buluşmaya çağır, biz gelelim dövelim? yine beni benden aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anijav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fastreloader said: resmi merak etmekle beraber hiç koymamanı öneririm. yoksa bu topik 2 gece 1000 mesajı görür koysun ne olacak elin herbalifeçı herifine gösteriyo da şurda forum arkadaşlarına mı göstermicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne diye şikayet edeceksin ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nası ne diye şikayet edeceksin, müşteri temsilcisi seninle konudan tamamen alakasız bişekilde üstelik rahatsız edici konuşuyosa şikayet edeceksin. ha öyle konuşmamamış da olabilir, logları görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Apache said: ne diye şikayet edeceksin ben onu anlamadım bilindik bir markanın resmi sitesinin verdiği bir hizmet bu.adam benımle saygılı konuşup "sadece" bilgi vermek zorunda ve bana yardımcı olmak zorunda.işi bunu gerektiriyor.fakat tersini yaptığına göre şikayet etmeliyim belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iyide mail atarken ne diyecek msnden ballı sabun hakkında konusuyoduk bal gibit atlısın dedi bana cok rahatsızımmı diyecek.ben isveren olsam kopardım yani cok ufak bi olay ya heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iCequeen said: fede said: adamı buluşmaya çağır, biz gelelim dövelim? yine beni benden aldın. fede hayırlı tarajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iCequeen said: fede said: adamı buluşmaya çağır, biz gelelim dövelim? yine beni benden aldın. öyle deme gayet mantıklı hem sonrasında pati buluşması olur sonra organizasyon eksikliği diye ağlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Apache said: iyide mail atarken ne diyecek msnden ballı sabun hakkında konusuyoduk bal gibit atlısın dedi bana cok rahatsızımmı diyecek.ben isveren olsam kopardım yani cok ufak bi olay ya heuhe. kopmak farklı. ben de koparım da işte hayat ne garip vapurlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 son mesajın icerigi nedir vapurlar kısmının özellikle.sevgili falanmısın ben espriyi anlamadım. onun dısında loglar dokulsun ortaya akalım neymıs asılma.bizim turkkızı default kendisine bakana asılır dusuncesinde hep daha kız bile olup olmadıgı belli degil ama seksist bi msg ararsak fede n1 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Apache said: son mesajın icerigi nedir vapurlar kısmının özellikle.sevgili falanmısın ben espriyi anlamadım. onun dısında loglar dokulsun ortaya akalım neymıs asılma.bizim turkkızı default kendisine bakana asılır dusuncesinde hep daha kız bile olup olmadıgı belli degil ama seksist bi msg ararsak fede n1 olmus. cenk ile erdemin öle bi esprisi vardı. evet bana merhaba dedi umarım bgn iyisinizdir dedi ondan açtım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 e kendin diyosun olay, seksist olduğu için öyle dedim ki zaten. sen düşünüyomusun ciddi ciddi kadın müşteri temsilcisi birine yazsa buraya şikayet edeyim mi diye topik açacağını. vapurlar da senin dediğine getirecektim, kendisine bakanı asılıyor zannediyor kızlar diye dilim varmadı. sen dile getirmişsin güzel olmuş. ayrıca ciddi tartışacaksak kişisele alalım topiği lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 logları gördüm gerçek arkdaşı da gördüm bildiin kız.hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 neyse hehh rahatsız olduysan sikayet et tabii ama ben biraz ufak bi olay gibi gordum emesen yani gelipgecici bos bisey.sikayetvar.com var mesela ordan kesin cevap geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ztn bi townie daha oldurulmus nolcek bu kasabanın hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 NEDEN BU SERVIS MSNDEN YAPILIYO BIRI BANA BUNU ANLATSIN sori kepsi bilerek actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar