Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Official Sitede yapılan açıklamada 10. gezegenin Dantooine olduğu belirtildi. Lucasarts official açıklaması SWG.com daki gezegen açıklaması Gezegen açıklamasının Türkçesi elimizde ancak siteye henüz koyamadık çünkü admin kısmında hala bir sorun var wastiee düzeltene kadar da koyulamayacak :) Hmm buna göre çoğu kişinin home planet fikri değişecek gibi gözüküyor :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Cold oyunun release date i hakkinda bi bilgin var mi? En son haberlere göre yine ertelenmisti ama yeni release date hakkinda bi bilgi bulamadim sitede (ya da göremedim).[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 henüz açıklamadılar vampire yani ben de takip ediyorum ancak adamlardan tık yok. tek bildiğim 7500 kişiyi daha beta tester olarak alcakları.. Tık[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 İsin kilici ariyorum satan varmi :)..... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Osmanın saber'ını çalmışlar :(...[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 bu arada official sitede çok güzel bi update var harita sistemi falan açıklandı, ao nunkinden çok daha sağlam harita, kullanışlı özellikle :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Çıkış tarihi 15 eylül diye duydum ama hani kesin diil[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar