sgecca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paticik düzeldi ve yine mutlu olduk tabii ayrıca bana acilen hala bir vk gerekli oyunda herkese tell attım avaturkten de foruma yazdım. Şöyle 500k ya kadar alabilirim ama gerçekten güzel olması en büyük arzum. Tabii mümkünse unsliced olmalı. Bir bothana slicelatıcam da. (Pek iyi yapamaz biliyorum ama küçük ne de olsa) :) Umarım üstüne aldın. çorba karakterli dostum :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 O bothan kadara taş düşsün kafana... 8-)[signature][hline] Devvo Ki'yyst, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 20 Nisan 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 küçük bothanla benimde işim var ama pek ilgilenmiyo artık...[signature][hline]Revhas of Eclipse PA: R.I.P Imperial Major Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 nasıl da anlamış kendini ama :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 beyler biseyi slicelartirken neye dikkat edilmesi lazim, sonucta nasil slicelancagi belli degil, hiz istersiniz damage slicelanir (3 kez nasima geldi hasta oldum, özellikle distruptor rifle da) kime slicelatiyim yada adama slicelatmadan önce sen su aletlerimi kullaniyosun slicelarken diye sorayimmi, nedir bu isin sirri? Yani güzel slicer bulmanin sirri? Her önüne gelen birbirinden cok daha farkli sliceliyor özellikle hepside master smugler slice ettirdiklerimin...Bu konuda kisa bi yardim lütfen...Pahali bisey slicelatirken patladim 2 defa cünkü.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sanırım bilinen tek deger slicelanacak itemın yapımında kullanılan resource kalitesi kaliteli resourcetan yapılan itemlar daha yüksek %lerle slicelanıyo diyolardı yada mono gibi birini bulucan balı tutarsa %40-45 arası encumb slice yapacak bi sete :P ( valla herifin birinin composite seti öyle yapmıştı manyak ehe ) bide bugla falan 2-3 kere slicelanıyomuş bi item ama direk banlanma sebebiymiş sakat yani[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Yaa slice tamamen şans işi ama benim tezime göre ki bende eskiden smuggler idim slice işinde master smuggler olunca veya tecrübeli olunca inanılmaz karlı çıkıyorsun. yani ben sana smugglerin masterini bul derim ve mümkünse tanınan falan yani tecrübeli olsun....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 vk'nın ne olduğunu sorsam çok mu abes kaçar ?[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 vibro knuckler :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 240 ustu dmg (unsliced) 1.8 spd satan birileri var ama 7mil gibi rakami gözden cikaracaksin. Bende ise 199 dmg 2.2 spd var satilik...[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Space Exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 arna seninki sliced mi ve de ne kadar fiyat istiyorsun??[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 35% dmg sliced[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Space Exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar