Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar hala güzel bir Vk peşindeyim!!!

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Paticik düzeldi ve yine mutlu olduk tabii ayrıca bana acilen hala bir vk gerekli oyunda herkese tell attım avaturkten de foruma yazdım. Şöyle 500k ya kadar alabilirim ama gerçekten güzel olması en büyük arzum. Tabii mümkünse unsliced olmalı. Bir bothana slicelatıcam da. (Pek iyi yapamaz biliyorum ama küçük ne de olsa) :)

Umarım üstüne aldın. çorba karakterli dostum :)[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

beyler biseyi slicelartirken neye dikkat edilmesi lazim, sonucta nasil slicelancagi belli degil, hiz istersiniz damage slicelanir (3 kez nasima geldi hasta oldum, özellikle distruptor rifle da)

kime slicelatiyim yada adama slicelatmadan önce sen su aletlerimi kullaniyosun slicelarken diye sorayimmi, nedir bu isin sirri? Yani güzel slicer bulmanin sirri? Her önüne gelen birbirinden cok daha farkli sliceliyor özellikle hepside master smugler slice ettirdiklerimin...Bu konuda kisa bi yardim lütfen...Pahali bisey slicelatirken patladim 2 defa cünkü.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım bilinen tek deger slicelanacak itemın yapımında kullanılan resource kalitesi

kaliteli resourcetan yapılan itemlar daha yüksek %lerle slicelanıyo diyolardı

yada mono gibi birini bulucan balı tutarsa %40-45 arası encumb slice yapacak bi sete :P ( valla herifin birinin composite seti öyle yapmıştı manyak ehe )

bide bugla falan 2-3 kere slicelanıyomuş bi item ama direk banlanma sebebiymiş sakat yani[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa slice tamamen şans işi ama benim tezime göre ki bende eskiden smuggler idim slice işinde master smuggler olunca veya tecrübeli olunca inanılmaz karlı çıkıyorsun. yani ben sana smugglerin masterini bul derim ve mümkünse tanınan falan yani tecrübeli olsun....[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...