Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çoklu input sorunsalı [ javascript ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar...

Çok önceden bi javascript almıştım arşivime bugünlerde işime yaradı. Ancak js bilgim jquery ile sınırlı oldugu için istediğim şeyi yapamadım. Şimdi aşağıdaki javascript kodu inputun yanına bi "+" (artı) butonu koyuyor ve basıldıgında inputu 1 artırıyor. Buraya kadar sorun yok. Ancak ben birde "-" (eksi) koymaya çalıştım ve pert oldum koyamadım =) Yardımcı olabileceklere şimdiden çok çok tşk ederim.

said:

Mesaj tarihi:

field_area.innerHTML += "<br><input type='button' value=' + ' onclick="addFieldx('enemies_areax','dosyax_',0);" /> <input name='"+(field+count)+"' id='"+(field+count)+"' type='text' />";

şu kısımda sen field_area içine tırnaklar içindeki kısmı ekliyorsun.

aynı şekilde - linkine/butonuna basıldığında count değerini okutup, aynı eklenen text'i yaratıp "" olarak replace edeceksin field_area içinden.

* field_area içini bir değişkene at.
* lazım olmayan kısmı replace ile "" olarak değiştir.
* güncel halini tekrar field_area içine bas.

mantık olarak bu şekilde.
Mesaj tarihi:
di said:
said:

field_area.innerHTML += "
";

şu kısımda sen field_area içine tırnaklar içindeki kısmı ekliyorsun.

aynı şekilde - linkine/butonuna basıldığında count değerini okutup, aynı eklenen text'i yaratıp "" olarak replace edeceksin field_area içinden.

* field_area içini bir değişkene at.
* lazım olmayan kısmı replace ile "" olarak değiştir.
* güncel halini tekrar field_area içine bas.

mantık olarak bu şekilde.

işte o replace işini bi yapabilsem çok güzel olucakda. Replace yapamadıgım için uğraşıyorum ya =)
Mesaj tarihi:
jquery ile yap. vardır benzer bi örneği.

bir de tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama javascript'in kendi replace fonksiyonunda sorun yaşayabilirsin. nooluyoruz lan diye kalabilirsin. o yüzden direk çalışan bir örnek bu derim ben.
  • Yeni Oluştur...