Pluton Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selamlar... Çok önceden bi javascript almıştım arşivime bugünlerde işime yaradı. Ancak js bilgim jquery ile sınırlı oldugu için istediğim şeyi yapamadım. Şimdi aşağıdaki javascript kodu inputun yanına bi "+" (artı) butonu koyuyor ve basıldıgında inputu 1 artırıyor. Buraya kadar sorun yok. Ancak ben birde "-" (eksi) koymaya çalıştım ve pert oldum koyamadım =) Yardımcı olabileceklere şimdiden çok çok tşk ederim. said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 field_area.innerHTML += "<br><input type='button' value=' + ' onclick="addFieldx('enemies_areax','dosyax_',0);" /> <input name='"+(field+count)+"' id='"+(field+count)+"' type='text' />"; şu kısımda sen field_area içine tırnaklar içindeki kısmı ekliyorsun. aynı şekilde - linkine/butonuna basıldığında count değerini okutup, aynı eklenen text'i yaratıp "" olarak replace edeceksin field_area içinden. * field_area içini bir değişkene at. * lazım olmayan kısmı replace ile "" olarak değiştir. * güncel halini tekrar field_area içine bas. mantık olarak bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 di said: said: field_area.innerHTML += " "; şu kısımda sen field_area içine tırnaklar içindeki kısmı ekliyorsun. aynı şekilde - linkine/butonuna basıldığında count değerini okutup, aynı eklenen text'i yaratıp "" olarak replace edeceksin field_area içinden. * field_area içini bir değişkene at. * lazım olmayan kısmı replace ile "" olarak değiştir. * güncel halini tekrar field_area içine bas. mantık olarak bu şekilde. işte o replace işini bi yapabilsem çok güzel olucakda. Replace yapamadıgım için uğraşıyorum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 jquery ile yap. vardır benzer bi örneği. bir de tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum ama javascript'in kendi replace fonksiyonunda sorun yaşayabilirsin. nooluyoruz lan diye kalabilirsin. o yüzden direk çalışan bir örnek bu derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar