0ne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet varmı bu albümü alan veya dinleyen.Bugün gittim aldım D&R'dan Zaten "Sevdim ama sonu yoktu" ile "Aşk-ı virane" yi biliyodum ama diğer 8 şarkı da çok güzeller.Hatta sözlerini de yazayım. Sevdim ama sonu yoktu Söz:Rafet el roman-Gülten Türk Müzik:Can Sanıbelli-Okan Akdeniz İlk bakışımda gözlerine Öyle dalıp kalmışım ki orda İlk öpüşümde dudaklarından Bir tadına kapıldım ki sorma Göremedim içindeki ihaneti Sevdim ama biliyordum sonu yoktu Ben aşkın ahını,yasını bilirim Bana ettiğinle yana kaldım Pişman olur dönersen bir gün geri Ben ellerin olacağım Şimdi ben ne yapayım Her gece yoluna mı bakayım İhanetinle için için Kimlere derdimi yanayım Şimdi ben neyleyeyim Bu şehri ateşe mi vereyim İhanetinle yana yana Bu ömrü heba mı edeyim Aşk-ı Virane Söz:Yusuf Güney Müzik:Yusuf Güney Aşk,Bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın aşk (rafet yusuf düet nakarat) Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık,bir anlamı yok Sevmeyi bilmeyen birini anlamak ne zor (Yusuf güney söylüyor) Sensizliği kabul eden bi kalpte mutlu olamazsın Bu katlanılmaz gururlarla sen de başa çıkamazsın Giden o olsun Terkeden de Artık zaman hakikatle yüzleşmekte (Rafet el roman söyülüyor) Aşk,Bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın aşk (rafet yusuf düet nakarat) Bende aynı duygularla geldim geçtim bu yollardan Aşkın her katı halini yaşadım,gördüm inan. Şimdi;zamanla geçer desem de avunmayacak yüreğin Ne kadar lanet etse de kalbin;dinlemeyeceksin (Rafet el roman söyülüyor) Bu deli gönlüm Neler neler Uğrunda harcadu her gün Bir an yılmadan Unut demek olmaz Laf anlamaz bu kalp Bu aşkın içinde ne emekler saklıdır (Yusuf güney söylüyor) Şarkının hikayesi ise: Rafet El Roman'ın koyu bir hayranı olan, İngiltere'de müzikle uğraşan Yusuf Güney, sanatçı Londra'ya geldiğinde bestelerini dinletme fırsatı buluyor. Aşk-ı Virane parçasını beğenen ve Yusuf Güney'e düet yapma teklifinde bulunan Rafet El Roman belki de hayatının en güzel işini yapıyor. Yusuf Güney hem sesiyle hem de bestesiyle, slow parçalara hasret kaldığımız zamanlarda ilaç gibi geliyor. Son Veda Söz:Rafet el Roman Müzik:Rafet el Roman-Can Sanıbelli-Erman Türköz Ne dindim ne duruldum her yoklugu unuttum Ne varsa sende buldu bu kalp Ne günlere kaldı bu can dayandı durdum Döner sabır dedim bu yürek, Gel görki senden önce ben hiç kimseye Böylesine deli aşık olmadım Ne varsa geçmişte kalan seninle yaşanan Gözlerimden geçiyor şimdi Bir zaman geçmiş aşklardan Bir şiir bir kitap okursan hatırla Seni sonsuz ve yalansız Karşılıksız amansız seven var Seni seviyorum Ve başka bir düet parçası fakat bu sefer Sinem ile eski bir şarkısına yapıyor,ve gerçekten çok da güzel yapmış. Söz-Müzik:Rafet el Roman Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzun geceler O düşünceler,üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın bir roman,kitap gibi (Rafet) *Ve sinem gelir* Sen gittiğin an Çaresiz kalır Aklım karışır,rahat edemem Moralim bozulur Canım sıkılır Sen bilemezsin daha neler Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum seviyorum. [i]*Ve beraber düet'e girerler*[/i] Sensiz yaşıyamam Sensiz hiç olamam Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin seni seviyorum seviyorum Ve o an gelir de İşte;o an Ben yaşıyamam (Rafet) Hangi yönünü çok seviyorum Biliyormusun sevgilim Biraz içince Başın dönünce Anlatınca bana o halini (Sinem) Sonra dalınca Derin bakışınca Gözlerindeki o sevinç Bana sarılınca Sonra sorunca Ne kadar seni sevdiğimi (Rafet) Sen gittiğin an Biter cesaretim Uzar hedeflerim,hayallerim (Sinem) Bitmez sorular Dinmez kederim O düşünceler,üzüntüler. *Ve beraber düet'e girerler*[/i] Sensiz yaşıyamam Sensiz hiç olamam Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin seni seviyorum seviyorum Ömrümün Sahibi Söz:Rafet el Roman Müzik:Rafet el Roman-Can Sanıbelli Bende kaybolanı, sende bulmak güzel Yetim,unutulanı; sende görmek güzel Güzel demek yetmez M uhteşem olmalıyız Bakir bir yere Seninle varmalıyız Bir umut gözlediğim Yıllardır beklediğim kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen Duy şu kalbimin Vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku,sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz bir evet; bana versene Evlenir misin benimle.... Kader, kıymet budur Kısmet buna derim Mutluluksa dileğim Seninle yaşamalı Yaşamakla bitmez Muhteşem olmalıyız Mucize bir yere Seninle varmalıyız Bir umut gözlediğim Yıllardır beklediğim kalbimin sahibisin sen Çırpınıyor yüreğim Ferman buyur ölürüm Ömrümün sahibisin sen Duy şu kalbimin Vurduğu sesi Dilerim bitmesin bu tutku,sevgi Kulak ver dilimden dökülen sözlere Bir söz bir evet; bana versene Evlenir misin benimle.... Yaşananlar anlatılmaz Söz:Rafet el Roman-İskender Türsen Müzik:Rafet el Roman-Can Sanıbelli Beni sara sara Bana baka baka Gitmeseydin seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara Ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak Ya da seni unutmak Çok zor Apansız acıyor içimde Kalbimin kırıkları Eziktir yüreğinin önünde Gururumun ağıtları Yokluğunla yandı, durdu Kırık dökük bir kalbe mahkum Böyle sevgi,tutku olmaz Ne söylesemde anlatılmaz Bir kış oldu geçti bir yaz Neylesem de; bu kalp unutmaz Yaşananlar anlatılmaz... Yüzün, ellerin Nemli, ıslak gözlerin Hep aklımda Durum kalıp bakışlarım Dönüp sana koşuşlarım Bu yüzden Beni sara sara Bana baka baka Gitme ne olur Nedir alıp koparan beni senden ayıran Söyle Apansız acıyor içimde Kalbimin kırıkları... Aşkındah Haber Ver Söz:Rafet el Roman Müzik:Rafet el Roman-Can Sanıbelli Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye Düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağışla bin kere Bu ömrü halimi Nasıl unutsun yürek Sevdiyse bir kere Çıkmayınca fikrin, aklın, bedenimden Vur kır geç Bu kalp emrindir Her kahrın Ömür kabülümdür Sen koş gel yeterki aşkından haber ver Vur kır geç bu kalp emrindir Her kahrın Gönül kabülümdür Sen var dur yeterki saadetten haber ver... Ne Oldu O Günlere Söz-Müzik:Rafet el Roman Ne oldu o günlere Gülen yüzler, gözlere Sürüyor vahimlere Beni bu halin Her gidişin bir ölüş Öyle derin, öyle geniş Aç bu kalbi gör bak Seni sevmek neymiş Yok yok yalan söyler Unut ne varsa Bu kaçıncı pişmanlığım Aldanışım aşka Derya dibindeki yangınlar kadar vahimsin keskin poyrazlar gibi, soğuk zalimsin Bilinmez bu yar yolu Bilinmez sonu Bu firar, veda boyu Sürer yokluğun Heryer kor ateşten Şimdi ibadet Bilinmez ne kadar, dayanır yürek Ne güzeldi o günler Ne büyüktü hayaller Söyle ne oldu bitti Şimdi değişti Her gidişin bir ölüş Öyle derin,öyle geniş Aç bu kalbi gör bak Seni sevmek neymiş Bilsen de Bilmesen de Söz-Müzik:Rafet el Roman Sözüm var söyleyecek Gitmeden önce Belki bir daha Dönmem geriye Yazik demek ne zor Geçen zamana Bakinca arkanda Kalan yollara Bilsen de bilmesen de Seni delicesine sevmek Beni kahretsede Unut geçenleri Unut her yalan gibi Eğer dünya faniyse Ölümüne sevmek niye Bilsen de bilmesen de Seni delicesine sevmek Beni kahretsede Unut geçenleri Unut her yalan gibi Eğer dünya faniyse Ölümüne sevmek niye Sırrına eremeyiz Ne olduysa oldu Suçlayıp soramayız Bittiyse bitti Her kim sana baktıysa Seven gözlerle Benim gördüklerimi Görmediler sende Bilsen de bilmesen de Seni delicesine sevmek Beni kahretsede Unut geçenleri Unut her yalan gibi Eğer dünya faniyse Ölümüne sevmek niye Bilsen de bilmesen de Seni delicesine sevmek Beni kahretsede Unut geçenleri Unut her yalan gibi Eğer dünya faniyse Ölümüne sevmek niye Birde almanca şarkı vardı ama uğraşmak istemedim.c/p veya alıntı değildir.Hepsi kendi uğraşlarım sonucu meydana gelmiştir.İlk fırsatta bu albümü dinlemeniz dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar