Ceday Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Europe'da hardcore oynayanlar var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Hardcore dan ziyade sors oynuyorum ladder itemın varmı güzel ? =][signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Oha aynı dakikasında cevap vermişşim bende şaşırdım tesadüf ..[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bende 10 dakika sonra nasıl aynı dakika oluyor ona şaşırdım :D[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yaf ben daha yeni başladım ama direk hardcore oynuyorum. Normal ladderda daha karakterim yok o yüzden pek item da yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Battle nette oynadim oyanayn arklarim da var ama nie hard core actin yahu ..ilerde aglamayasin ? :) Ladder baslayin derim ben...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: arcane, 08 Nisan 2004 01:24 tarihinde demiş ki: bende 10 dakika sonra nasıl aynı dakika oluyor ona şaşırdım :D Oha ya hahahahaha harbiden gözlerimde bişi var 26 36 HAHAHAHA abi nası yanlış okurum ? bir yanlışlık olmalı 2 3 kere tekrar tekrar baktım haydaaa ben doktora gideyim .. away[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 walla ben paladinle bayaa bi xp kasıom ama zor oluo be. sanırım en mantıklısı barbar ya da assasin olmak[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ping'iniz kaç? Kablo net var bende (64k). Oyunu almayı düşünüyorum ama lag oluyorsa boşa almayayım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Eğer USE West'te oynasaydın,İstediğin herşeyi istisnasız verebilme şansına sahibim.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ladder veya Normal hiç fark etmez. USE WEST ve HardCore Olmanız yeterli :)[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Alo.. Lag var mı lag? Bu arada B.net'ten oynamak bedava değil mi? Aylık ücret mücret yok değil mi?[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Nisan 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sadece orjinal cd'yi alman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Merak ediyorum acaba wow da ücretsiz mi olacak sanmıyorum ama umudediyorum[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar