Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tabi ki ^_^ asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 beni de bi yere mod yapın lan,üyelik sayfasına bile olur. :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 film izlemek güzel geliyor ilk başlarda bende sıkılınca öyle yapıyordum ama bokunu çıkarım günde 8 10 filme kadar gittim.hatta gereksiz yerleri ileri alıyordum.Sonra baktım ki asosyal olma yolnda emin adımlarla ilerliyorum dün halısahaya maça gttim.ama suratıma çarpan topla allah pullak oldum.şimdi hayat fesefem nargile üzerine kurulu.mutluyum.En azından suratıma çarpmıyor.çok baydıysan bilgisayar oyunu da oynayabilirsin hata bunu radyo dinlerken yaparsan daha iyi olur.bunları yapıp bitirip tekrar sıkılmaya başlıyınca haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nargile iyidir ama ben hastayım nargile içemiyorum ve sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pff benımde acayıp canım sıkılıyo atıs talımı hedef calısması yapmak ıstıyorum ama yapacak yer yok ateslı sılah ıstıyorum yasasıydı ucretıydı vs.. oda yok oyun oynamakta baydı yapacak bısey yok dıye mecburıyetten oynuyom zaman gecsın dıyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Masakari needs paintball =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar