nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Benim pc bi 10 dakka once takildi ben de kapatip tekrar acayim dedim. Ilk biraz acilmamakta inat etti simdi de windows acilmadan siyah ekran ustunde su yazilar cikiyor The file is possibly corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum Noldu simdi hic de anlamam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 windows dosyalarından birisi bozulmuş olabilir ki böylece format atınca gider. Ama harddiskte bad sector oluşmuş da olabilir ki ayrıca program kullanman gerekir özel programlar var bunun için, düzelteceği de kesin değildir. İlk önce windows cd'ni tak bir boot et sonra oradan "onar" de bir onarmaya çalış bakalım windowsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 az once bir de "intel CPU uCode loading error" verdi Windows cdsi taktim press any key to boot bla bla dedi bastim entera yine ilk posttaki errordan aldim Simdi windows un yuklu oldugu hdd yi soktum tekrar actim bu sefer daha da uzun bi mesaj verdi. Olayin ozu sanirim su: Status: 0xc0000428 info: windows cannot verify the digital signature for this file. Simdi noldu? Ayrica telefondan yaziyorum bunlari baska bilgisayar olmadigi icin kendim rahatca girip netten aranamiyorum Edit: hicbir turlu cd yi de calistiramiyorum checksum error veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kesinlikle anladığım bir konu değil -ki bu yüzden bakmıyordum konuya- fakat gidip google'a (tırnaklar dahil şekilde) "windows cannot verify the digital signature for this file." yazıp arattığımda ilk sonuçta neden olduğunu, ne yapılabileceğini gördüm. Sen de deneyebilirsin aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 simdi bu sorun cozulmustu, birden bire kendiliginden calismaya baslamisti bilgisayar. ardindan 1 hafta sonra birgun actigimda bilgisayari yine benzer bi problemle karsilastim. ama bios hic acilmiyordu. tamir ettiririm sonra dedim 1 hafta tatile gittim geldim bi deniim dedim bugun bu sefer de aciliyor ama bios bile inanilmaz yavas. harddisklerimi gormuyor ki actim baktin kasayi kablolarini soktum mu diye ama sokmemisim bagli duruyorlar. anakartim artik emekli olmak mi istiyor dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar