Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2004 yapımı bir ingiliz filmi garip bi şekilde burda başlık açılmamış bir çok filmden çok ama çook farklı sevdim oyuncularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 this is england için de söylediğim gibi ingilizlerin şiddeti bi başka oluyo..garip intikam yöntemleri,ingilterenin kırsal manzarası ve şaşırtıcı finaliyle muuuuuttlaka izlenmesi gereken bi film derim ben. bolca küfür (ağız dolusu fuck ve fuck türevleri) de baharat tadında bi hava katar diyaloglara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bizim lisede ingiliz hoca söyleyip dururdu bunu sonunda bulup izlemiştim. baya değişik bir film. zaten olay gerçek yanlış hatırlamıyorsam..başka bişi ile de karıştırmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 filmin sonunda zati bilmem kimin anısına diyor da o konuda bende tam bilgi sahibi değilim araştırmak gerek... müzikleride bomba dip not olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bende izlemiştim, güzel filmdi baya.tavsiye edilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 baya iyi bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar