arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Arki arkadaşınıza Tool un en baba şarkılarını bi listeleyin o da Kazaa yı açsın :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 cok iyi bilmem ama parabola ve schism cok hosuma gidiyor[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Aenima albumunu cek tamamen , seversen lateralus`uda cekersin ama cok farklI iki albumde haberin olsun![hline]
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 aenima tamamen var :) bi de prison sex var bunların dışındaki tavsiyelerinizi alayım :) sevdiklerime örnek vereyim daha kolay tavsiye verirsiniz : stinkfist - hastasıyım schism - sandığım şarkıysa (klibinde alevler falan var) bunun da hastasıyım, eğer bu değilse parantez içinde anlattığım şarkıya hastayım :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 160 kbps lik mp3 ten ses çıkmıo adam gibi kafayı da çizerim bunu yapanı bulursam onu da çizerim ne bu be :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir !
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 artık Schism'im de var ne mutlu bana ! :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 schismin klibinde seyler coğunluktaydı boyle nasıl diyim hamur adamlar :) sonunda vardı alev felan[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ehe yazmıssın zaten dier topictede hayırdır arcane bugun baya bi aktifsin :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bugün baya bi müzik olaylarına daldım :)[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
waxwing Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 sober çok güzel şarkidir[hline]Plugged in and ready to fall
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 o albüm adı değil mi ? 2001.. sober ı sevmedim :) gitarın bol olduğu şarkılarını seviyorum[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır*
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 1-Pain Canal SUPAR 1,5-Stinkfist 2-Aenema 3-Eulogy 4-FortySixAndTwo Ayrıca SOAD seviyosan şu iki şarkısına da bak Tool'un Mantra Parabola[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Not olarak: A perfect circle a da bak derim. Maynard abinin ikinci projesi. Özellikle three libras, Judith ve Orestos ZUPZUPAE [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 21 Mart 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hoca yazdıklarının yarısısı var a perfect circle dan da haberdarım :) olmayanları da edinicem[hline]
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 maynard ı taptıklarım listesine ekliyorum[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Soberda güzel ama bunalıma sürükler dikkat!!![hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ]
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 içim dışım sober oldu yok bunalıma sürükleyeceğini sanmıyorum sözleri basmak için bile oturup kasmak gerekio adam ne demeye çalışmış diye bu kadar da derin anlam konulmaz ki yahu numeroloji bile kasmış öküzler bazı sözlerde[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Öne çıkan mesajlar