_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluyu ilk kez tarzanda görmüştüm Ağzı açık bir ayı L harfi koymayın yaw Uyuyo bizim dayı Unutulurmu hayatın yayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 _sidespeed 999 Canına yandığımın kuş Levye varken elimde ne de mutluydu Yarınlarda bizi ne bekliyordu bilemedik Mor gecenin şafağında O geldi... sevdiceğim Rendelerken gagasını eximin _forwardspeed 999 nooffence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 _ClymoR_ _Kreyzigörl_ nikli yarim vardı. Canımdı cananımdı Yar ettiler ellere Morarttılar elleriyle Orası burasını mıncıklamışlar Rezil olmuş mundar olmuş yarim benim.. _Genc_F_arar oldum sayende, morarmış yarim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fark ettim sonunda seni eğer tanıyosan beni deki tanıyorum seni ellerimi evet ellerimi yıkamam gerekli (çok kısa oldu bea) go go go derdik kantır sıtrayk oynarken gözlerimden yaşlar akardı omuzlarımdan ter kanım canım seftalim portakalım hayvanımdı o benim evcil hayvanım aaynı zamanda sultandı adı naparım onsuz naparım (buda ayrıca rahmetli Kuşuma gelsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar