The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sımdı alakalı seyler tanımlamalar kodları yazdık ... ekrandakı x , y noktasına MOKOKO yazacagız bunu ıcın : outtextxy(x,y,"MOKOKO") dedık vede yazdı ... 1.)lakın ben bır degıskenı strıng ı yada benzerı dırekt olarak yazılamayan bır seyı ekranda belırlı bır noktaya nasıl yazacam 2.)ben yıne bu tarz C ıle yapılmıs bı ana sayfa kıvamında bısı hazırladım ekran uzerındekı bır belırlı x,y noktasından nasıl verı okutabılırım ... Consol kullanmadan ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 şimdi şöle diyeyim 1.gotoxy kullan.sonra printf le yazdr istediğin şeyi help'dn bakarsan yardımcı olur sanırım. 2. öle hazır ekrana basılmış bişiyi alamazsın.yani C de inoput alma prosedürü ekrandaki outputa bağlı değil.detaylı açıklardım ama biraz başım dönüyo. sonraki bi zamana inşallah[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: The_Delucian, 22 Nisan 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Consol kullanmadan ... Windowsta mı?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 öeh doru düzgün soramadım yani win32 api ile mi? demeye çalışıyordum[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yok graphıcs.h lib i var Turbo c de ... onu kullanıp bıseyler yaptıgında bır cızım ekranı cıkıyor ... consoldan farklı bır ekran ... C nın kısmen vısual kısmı ... kafamdakı sey boyle cıns cıns musterı takıp progları falan oluyo yada devlet te kullanılan pekcok program (gormussunuzdur devlet daırelerınde) a benzer bısı yapmak (kendımı gelıstırme amaclı) ... Ra_d dedıgını anladım tam olarak ıstedıgım sey degıl ama anladım kullanacagım ... aynı sekılde xy ye gıt scanf le oku tarzında bıseylerde deneyeyım yarın belkı olur ... saol kısaca ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 yok winapi falan kulanmadan ..[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 algoritma açısından geliştiricem diyorsan, programcılık yarışmalarının soruları falan var onlarla uğraş shortest-path, basit yapay zekalar falan. bir süre sonra o libleri kullanmayı unutucaksın zaten. artık pek işe yaramıyorlar. görsel bişiler yapmak istiyorsan da, screen saverlar daki ilginç efektler gibi bişiler eğlenceli olabilir. Mesela Dos ta matirx efekti gibi bişiler yapmak zor olmaz sanırım.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi bana shortest path demeyin. TSP,knapsack falan midem bulanıyo walla.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 şimdi şöyle anlatayım. C de alınan inputlar direk klavyeden(yada dosyadan vb.) memory'ye geçer ekranda bastırıldıkdan sonra dinlenilmez(listen).yani java veya c++ daki gibi bi ActionListener türevi yoktur. böle bişeyi yapmak istiyosan ekrana bastırdığın herşeyi, ekrana bastırdığın şekliyle bi dosyaya sequntial veya random(hangi erişimin daha kolay olacağını şimdilik kestiremiyorum) bi şekilde yazdırmak ve bi ERROR mesajı çıkmaması için dua etmek :). ha onuda bi şekilde atlatabilirsin.bu error mesajları içinde C'de bi ExceptionHandler yazarsın.zaten bunu yaparsan sana ödül verirler.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 22 Nisan 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Ra_d, 22 Nisan 2004 10:55 tarihinde demiş ki: abi bana shortest path demeyin. TSP,knapsack falan midem bulanıyo walla. theory of algorithms 27 nisan da sınavım var ne yapacam bilmiyorum. evet benim de midem bulanıyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olmuyor ınceledım lıbrary yı alakalı benımıstedıgım cıns bısı yok gotoxy dıyınce son parlatılan nokta x,y ye gıdıyo ama scanf dıyınce 0,0 da konsol acıyo yanı olmuyor olay ,ben ayrıyetten bunu formatlı yazabılmek ıstıyordum formatlı fontlu falan yazma olayı ok da dıger kısım yok ... aklıma tek gelen sey read only bı ımge ı ekrana basmak bazı text vb yazılacak kısımları bos bırakmak bır sekılde tab order yaratıp bunların butun dosyadakı verılerı uzun bır scanf satırıyla okutuo bunu bır dosyaya yazmak ; acarken de aynı ımage ı ekrana yansıtıp bosluklara bu yazılı olan dosyadan okuma yapıp sırasıyla yerlestırmek ... C ıle ıstedıgım tarz bı ozgurluk olmayacak anlasılan ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: The_Delucian, 23 Nisan 2004 01:03 tarihinde demiş ki: C ıle ıstedıgım tarz bı ozgurluk olmayacak anlasılan ... C de özgürlük dibine kadar var, istersen __asm{/*assembly kodu*/} yazarsın. VB gibi herşey bi anda önüne serilmiyo biraz dişleyip koparacan çene kasların gelişecek :D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar