PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tekrar başladı holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bence oley değil:( Yarın pazar hava güzel olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence biraz oley biraz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence oley cünkü yarin bütün gün ders calişicam hem yurdumuzun suya ihtiyaci var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben yarın tüm gün sokaktayım yurt peşinde koşucam =( eğer yurt bulamassam 1 sene daha gunde 2 saat gidiş 2 saat geliş tren yolculuğu çekicem of üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 inş bulursun rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bakalım ya:( yurt istemıyorum aslında da mecbur kaldım ekiehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Erhun lan. Sen yarın bi dışarı çıksana. Ben de çıkıcam. Bi temizinden döviim seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yağsın. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ahah yavaş olm kalabalığız yarın aile var =) Bide abim askerden taramalı tüfek getircek hepinizi tararım asaf. Not: Ekmek bak yarın bide öbürgün yağmasın nolur akbil falan alıcam işim çok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben dağda oturuyorum ya buraya yağsın. Başka yere uzamaz burdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ekmeğe uzanan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yağsın, hatta öle bi yağsın ki ben dışarı çıkiim dolaşiim o yağmurun altında. Oldukça romantik bir ortam oluşsun. Sora bakkala markete filan gidiim. Alınacakları alıp eve geri döniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ıslak ıslak güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Islak ekmek= mutsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 '' Hasan amca bana 2 ekmek 1 kinder süprizle ichiraku ramen verir misin. Bu arada bazen pencereden bakıyorum da ne kadar hoşsun sen'' Bunu yapamazsın sezer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Yapamam doğrudur, çünkü ben alışverişimi marketten yapıyorum. Bakkalın da ismi hasan değil ayrıca. Kaldı ki kinder sux, Snickers rulz. Bi de ramen satın alcak olsam gider alırım Leader Ramen yerim. Ama evde kendim yapıyorum. :aşırıkuulsmile: Hepsini geçtim, marketteki kasiyerler taş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yağmur iyidir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://img154.imageshack.us/img154/5494/p2np4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://www.horozz.net/galeri/data/media/16/yagmur1nn8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar