Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Şimdi çok karışmış herşey kafam da çok dağınık adam gibi arayamıyorum ve bulamıyorum aradığım hiçbişeyi kusura bakmayın. Şimdi bu oyunun pre-orderını nerden yapıcam ? Okuduğum topiclerde CE HS SE gibi bi sürü key kısaltma falan kullanılıyor ne olduklarını ne işe yaradıklarını anlayamadım? Pre-order yaparsam ne işime yarayacak açıklarsanız sevinirim hakkaten çok karıştı kafam edit : war sitesine de bakıyorum edit2: yine tam anlamadığım bir şey pre-order ın içinde oyunun kendisi yok mu ? Yani okuduğum şey diyo ki pre-order yapınca oyunu alırken 5$ daha az ödeme kuponu falan diyo ne ayak anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben de çok iyi bilmiyorum ama CE = collector's edition. galiba head start alıyor (2-3 gün önce başlıyor) ve ekstra abuk subuk şeyler var. deri kutu falan fıstık. HS = Head start. ayrıca satılıyor mu yaw bu? ne olduğunu anlayamadım. SE = Special edition. bu da headstart başlıyor galiba. ya da başlamıyor da olabilir. special edition'ı var mı yaw bunun? bence aceleye gerek yok. wow'a avrupa 3. gününde başladım da nooldu? iki ay sonra level 52'de bıraktım oyunu. bunun da 3-5 günü geçsin, serverlar belli olsun ona göre giricem ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 CE= COllectors Edıtıon...Bu kutunun ıcınden 1 tane barby 1 ay beles oyun bırde SE paketı olanlardan 1 gun once baslama sansı kazanıyorsun yuksek kalıte kagıda basılmıs art Book fln fıstan var.Bırde Unıque ıtem COde var ıcınde... 160YTL SE=Standat Edıtıon....DIrek oyuna baslamak ıcın 70 YTL lik CD ve COde HS= Sadece oyun baslangıcı işte bır kutu veya ıtem degıl.. Pre-order bıttı bugun yapmana gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 preorder edenler HSle basliyo, CE preorderlar yarin, SE preorderler ertesi gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 beyler bugun ea dan aldım hesabımı ve unlock code mailime geldi,who sitesine girip code girmeye calıstıgımda key invalid diyor,acaba sorun ne olabılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 headstart kodları daha açılmadı open beta kodları da kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tüh kaçırdık ob yı:( hs den once biraz olsun alışırdık oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar