chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Google'da daha önceki aramageçmişini nasıl kaldırabilirim yada silebilirim? Aslında formattan sonra soruyor google aradıklarını kayıt edeyim mi diye, bu defa unutmuşum o seçeneği yapmaya ve acilen kurtulmam lazım bu pislikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 delete e basıcan o resimdeki durumdayken. ayrıca o pislik bisey değil cok gerekli bi ozellik. chrome'da olmadıgı icin iskence cekiyorum ben mesela. sen duzgun seyler arasan silmek zorunda kalmassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 büyük ihtimal cookies den [email protected] gibi şeyleride silmen yeterli olur kanımca. Ha birde google eklentili tabanlı program kullanıyorsan desktop manager gibi orayada bişiler yolluyordu en çok aramalarla ilgili ama emin değilim başka bişeyde olablirdi hatırlamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 "Delete" işime yaradı, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kürt diye arama yapmana gerek yok.her yer kürt dolu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yok ben resimlerini arıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ff'de ctrl+shift+del yaparak cookie falan hepsinden kurtulabiliyosunuz ayrıca. delete yerine onu da yapabilirsin, sadece aradıkların değil gezdigin siteler de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 peki artık aramageçmişinin tutulmasını istemiyorum mesela, ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cintonik said: kürt diye arama yapmana gerek yok.her yer kürt dolu zaten :) akıl ve fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 chesterfield said: peki artık aramageçmişinin tutulmasını istemiyorum mesela, ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aga eksi rep verdim. tatyana surcheva diye arattım konut çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi normaldir, kendisi müteahit oluyor sofia'da. sevgi%saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 edizcim dizi aradığım görünmesin diyosun ama bookmarklardan yattara (turknova, torrent vs :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 onlarla alakası yok yahu, diziler gözükse ne olur gözükmese ne olur, benim derdim içgüdüsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadaş yıldızlara uçmuş ama söyliyim. firafox ta ayarlarda gizlilik sekmesinde form arama çubuğundaki girdileri kaydet diye bi seçenek var. tiki kaldır ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 tatyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar