FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dun akşam daha önceden almış oldugum Pre-Order CE beta keylerini whmmr 'in sitesine girdim..Bana gelen mailde ise "Your code hasn't been registered" diyordu.. Bu şekilde beta-key kabul olmayan var mı? war-rvr.net sitesinden aldığım betakey ile oyuna girebildim...Biraz canım sıkıldı açıkçası ..Beta keyi atladımda headstart ta bunu yaparsa ne halt edecez bilmiyorum.Oyunu mavibilgisayardan almıştım.Mavibilgisayardan alıpta sorun yaşayan başka birileri varmı ?? Yoksa artık OB ya yeni oyuncu kabul edilmediği için mi bu hatayı alıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi ob bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yahuuu, dün akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu akşam bitiyo ob daha bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet ob Daha bitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet hatta patchler var yeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yaw bırakın ne zaman bittiğini de cvp verdin biliyorsanız , bre pehlivanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bende de oldu senin bu olay Aynı kabul olmayan kodu Başka email ve başka bir isimde yaptık kabul oldu Warhammer sitesinde solda ki menu deki Code u kullanmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Peki. Benim open beta keyimi de kabul etmedi ben de aynı gerginlik içindeyim hs kodunu da kabul etmezse us e bir adım daha yaklaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu dediğim Beta içindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar