aritra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 biri fatality çekse de artık rahatlasak :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hadi cumhuriyet düşmanı bir yobaz olsun adam onu anlayayım buradan siyasi olarak ekmek yesin onu da anlayayım iq su gerizekalılığa yakın adamlarıda toplasın peşine buna da tepkisiz kalalım ama bu kadar yolsuzluğa tepkili bir tutum sergileyen adamın akp de işi ne?İlk öğeler cahillik olsa bu öğe direk şerefsizliktir.Hem cahil hem şerefsiz adamda 2x tehlikeli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Theghosthand said: haber ve video Bu adam milletvekili oluyorsa eğer ben gerçekten yazacak birşey bulamıyorum. Aslında bunlar bilinen şeyler , baştakilerinde mantalite bu ama illaki kaset çıkması gerekiyorki bizim unutmaya meyilli beyinler çalışşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar