Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet ilk defa denıyorum, hiç sivilcem yokken bir tanesi çıak geldi 6 gündür orda kovamıyorumda. günden güne büyüyor besleniyor falan. yarında önemli bi bulusmam var diş macununu yapıstırdım ama yanıyor. imdat diye bağırasım var. bütün duygu ve düşüncelerimi paylaştım. gider yapacak arkadaşlara itina ile üşenmeden ayar verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ooo kurtarıcıdır ertesi güne bişeycikler kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya sivilce beyazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yumurta testindeki gibi patlatılamaz bi sivilce elde etme sonra. AMerikada olsan para alırdında "sivilceye sürmeyin demiyor diye" türkiyede olmaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ilk defa duydum sivilce üzerine diş macunu sürüldüğünü :S işe yarıyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi de gece uyuyan adamın koluna diş macunu sürmek var ki sabaha kolu kırılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kozmetik çözümleri geçtim, fucidin tarzı antibiyotikli merhamler var iken kasmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baticon bephantene fucidin ne kadar dogru yazdım bilmiyorm ama kısmen iyi gelir sivilceye patlatır kurutur ezer büzer sivilceyi bu 3 ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cleocin var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cleocin ortaokuldayken kullanıyodum bi işe yaramıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 cleocin'i uzun süre ve düzenli kullanınca işe yarıyordu bende ama 2 gün sür 3 gün sürme ile işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sivilce&dişmacunu O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar