miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 acaba clienti nerden download edebilirim arkadaslar,kendi sitesinde sorun var,downlander hata verıyor ve ındırmıyor,diğer baslıktakı arkadasın verdıgı linkte us clientmiş,avrupa client download yeri arıyorum.Şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Open beta key in varsa File Planet dan çekebilirsin... Free bir üyelik açıp, beta key ini girerek download edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 torrent bir torrent programi ile burdan indirebilirsin bende şuan indiriorum 90-100kb ile geliyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tesekkurler,bende torrentten ckmeye baslıyorum.beta keyi henuz alamadım,killerlordtan mesaj beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar