Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Kez Firmware Update yaptım, sorularım var

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

eee yaptık da noldu diye başlayayım. memorex dvd kullanıyorum hep, iyidir hoştur, hep paketinde yazardı firmware updatei yap diye. üşenmedim yaptım az önce. baştan size iki soru

firmware verisi dvdrom un kendi romunda tutuluyor değil mi, yani formatlarda falan tekrar yapmak gerekmez.

ikincisi, bir örnek verin bana -sırf merak tabii-, firmware update yaptım şöyle oldu, eskiden şöyleydi diye. siteden firmware updatein şifalarına baktım, hep benim derdim olmayan şeyler yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

her formatta yapmana gerek yok. kendi romunda durur o firmware.
bazı modeller firmware ile bir üst modele yükseltilebiliyor. onların da kazançları vardır elbet. benimkini mesela yükseltiyolarmış bi üst modele ama ben denemedim gerek duymadım. genelde sorun oldugunda yapılan bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

nec ve samsung iki dvd writer kullaniyorum. ikiside belirli bi zamandan sonra yazmamaya direk I/O diye bi hata vermeye basladi. ikisinede birer fw cektim mis gibi yazar oldular. gerci nec te yazdigim wii oyunlari calismiyo, samsung da yazdigim xbox oyunlari calismiyo... bi garip gorev paylasimi yapmislar aralarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...