Tarantababu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Forumda arattırdım ama doğru düzgün bir bilgi edinemedim. Biz arkadaşla vista-vista arasında ethernet üzerinden cross kabloyla ağ kurmak istiyoruz.Fakat vista da nedense bir türlü başaramadık. ağ kurma işini basit bie şekilde anlatacak biri var mı ? şöyle resimli filan anlatan bir link olursa da olur. ip ayarları filan kapsamlı bir şekilde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Denediginize gore sizi biraz olsun biliyor farzediyorum. Baglantinin reddedilmesi veya ag yoneticisi ile irtibat kurun tarzi mesajlar aliyorsaniz default workgroup u MSHOME disinda bisey yapin, nedense custom workgroup ismi kullananlar bu mesajlari almiyorlar. Sac bas yolduran bi hadise. Ikincisi limited or no connectivity hadisesi. Vista ethernet kablosu takilinca kafadan internet varmis gibi algiliyor. xcable da boyle bisey olmadigi icin bu hata alinabilir. Sonuc olarak bu mesaj sadece internete girisiniz yok demek. Bunun disinda hersey xp de oldugu gibi, makinelerden birine 192.168.1.2, digerine 3 verin. workgrouplarin mshome dan farkli ve ayni oldugundan emin olun, islem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar