karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 titiyo-come along sizde bişiler onerin bu gece evdeyim ve hiç uykum yok. sabaha dek kazaayı sömürmeyi düşünüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Hemen yapalım: Dana Dragomir - Wispering Waves *! grins *[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Duman - Hayatı Yaşa[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ehe ikisinide indiriyorum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 within temptation - never-ending story[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Nightwish-Sleeping Sun[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 *! volfied 'in görmedigi bi an duman-hayatı yaşa mp3ünü siler* *! berk'in önerdigi mp3ün üzerine uyumadan önce dinlenecek diye not düşer* *! merakla dralhunun önerdigi sarkı downloadunun bitmesini bekler...* başkaaa başkaaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 t.a.t.u all the things she said:Pp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 faerdun: nighwishe hastayım zaten ama full albüm war elimde zaten, hatta 820mblik konser kaydıda vardı ama fallen cdye çekemedigi icin silmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 lamb-softly once grup sonra sarkı ismi[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 nightwish seviyosan, haggard - awaking the century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 queens of the stone age-no one knows[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 sufer walla :) haydin devam ultratv bantgenişliginin son bitine dek cılgınca download etmeye devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 sen iste yeter the white stripes-dead leaves and dirty ground class of 99-another brick in the wall red hot chili peppers-scar tissue the vines-get free weezer-keep fishin devam edecek... :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 lestat: haggartı indiriyorumda benim nightwishi sewmemin sebebleri arasında böle bişide yeralmakta: aynısından bulurmuyuz sence haggart'da? :P yanlış anlaşılmasın sesi çok güzel tarja'nın, resimde de belli dil mi zaten :P [Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ekim 2002 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Johnny Hollow - Skeleton Song Kedi indirme riski tamamen sana aittir. Gireceğin bunalım, sıkıntı veya şarkının yol açacağı herhangi bir sorundan ben sorumlu değilim mypetskeleton.com da mevcuttur download u.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ehhee kedi bu arada nette bir konser kayıtları var hepsi aynı konserde cekilmis sen ondan bahsediyorsun herhalde sayayim ben bisiler daha Amorphis-Tuonela Manowar-Swords in the wind Nightwish gibi bisi pek bulunmuo ama bir buna göz at The Sins thy Beloved-A tormented soul -until the dark[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 tamam arcane, ben indireyim bi, üzerine melankolik zamanlarımda dinlenicek diye not duşerim :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 placebo-every you every me linkin park-a place for my head/pushin me away rammstein-du hast/feur frie vs. vs. vs.[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Blackmore's Night - Home Again[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 bah siz duman hayatı yaşa dan ne anlarsınız öneren ben de kabahat o şarkının ben de bıraktığı iz ayrı bişi (no offence) illa o tür istiyosan Haggard - In a Fullmoon Precision Amorphis - My Kantele (Acoustic Reprise)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 yukarda yanlış yazmışım bu arada The Sins of Thy Beloved olacak :)[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Blackmore's Night bayaa güzelmiş bu arada bi ton mp3ünü indiriom :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 ee biz boş tavsiye vermeyiz =) *! Faerduna göz kırpar *[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 hazir ismi gecmisken bir kez daha kicimi yirtmak istiorum TARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! *!cilginlar gibin bagirip odada kosmaya baslar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar