karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 titiyo-come along sizde bişiler onerin bu gece evdeyim ve hiç uykum yok. sabaha dek kazaayı sömürmeyi düşünüyorum :P
Berk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Hemen yapalım: Dana Dragomir - Wispering Waves *! grins *[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Duman - Hayatı Yaşa[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ehe ikisinide indiriyorum :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 within temptation - never-ending story[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc.
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Nightwish-Sleeping Sun[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 *! volfied 'in görmedigi bi an duman-hayatı yaşa mp3ünü siler* *! berk'in önerdigi mp3ün üzerine uyumadan önce dinlenecek diye not düşer* *! merakla dralhunun önerdigi sarkı downloadunun bitmesini bekler...* başkaaa başkaaaaa....
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 faerdun: nighwishe hastayım zaten ama full albüm war elimde zaten, hatta 820mblik konser kaydıda vardı ama fallen cdye çekemedigi icin silmiştik.
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 lamb-softly once grup sonra sarkı ismi[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
Lestat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 nightwish seviyosan, haggard - awaking the century
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 queens of the stone age-no one knows[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 sufer walla :) haydin devam ultratv bantgenişliginin son bitine dek cılgınca download etmeye devam :P
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 sen iste yeter the white stripes-dead leaves and dirty ground class of 99-another brick in the wall red hot chili peppers-scar tissue the vines-get free weezer-keep fishin devam edecek... :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 lestat: haggartı indiriyorumda benim nightwishi sewmemin sebebleri arasında böle bişide yeralmakta: aynısından bulurmuyuz sence haggart'da? :P yanlış anlaşılmasın sesi çok güzel tarja'nın, resimde de belli dil mi zaten :P [Bu mesaj karakedi tarafından 01 Ekim 2002 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Johnny Hollow - Skeleton Song Kedi indirme riski tamamen sana aittir. Gireceğin bunalım, sıkıntı veya şarkının yol açacağı herhangi bir sorundan ben sorumlu değilim mypetskeleton.com da mevcuttur download u.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc.
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ehhee kedi bu arada nette bir konser kayıtları var hepsi aynı konserde cekilmis sen ondan bahsediyorsun herhalde sayayim ben bisiler daha Amorphis-Tuonela Manowar-Swords in the wind Nightwish gibi bisi pek bulunmuo ama bir buna göz at The Sins thy Beloved-A tormented soul -until the dark[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 tamam arcane, ben indireyim bi, üzerine melankolik zamanlarımda dinlenicek diye not duşerim :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 placebo-every you every me linkin park-a place for my head/pushin me away rammstein-du hast/feur frie vs. vs. vs.[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Berk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Blackmore's Night - Home Again[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 bah siz duman hayatı yaşa dan ne anlarsınız öneren ben de kabahat o şarkının ben de bıraktığı iz ayrı bişi (no offence) illa o tür istiyosan Haggard - In a Fullmoon Precision Amorphis - My Kantele (Acoustic Reprise)[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 yukarda yanlış yazmışım bu arada The Sins of Thy Beloved olacak :)[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Blackmore's Night bayaa güzelmiş bu arada bi ton mp3ünü indiriom :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Berk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 ee biz boş tavsiye vermeyiz =) *! Faerduna göz kırpar *[hline]In all of nature's sorcery The most bewitching entity Hell can have no fury Like the rising of the storm…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 hazir ismi gecmisken bir kez daha kicimi yirtmak istiorum TARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! *!cilginlar gibin bagirip odada kosmaya baslar*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya)
Öne çıkan mesajlar