xheana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Counter Serverı Kurulumu Hakkında Bilgi Sahibi Olan var İse Yardımcı Olursa Sevinirim . Adım Adım Yapılacakları Yazarsanız Sevinirim.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kimse Bilmiyor mu ?[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 halflife isimli oyunu yüklüyorsun sonra üstüne counter-strike isimli halflife modunu yüklüyorsun eğer netten oynamak istiyorsan tercihe göre cs1.5 veya cs1.6 yükleyebilirsin, tavsiyem 1.5 yüklemendir netten oynamak için halflife ını da son versiyona patchlemen gerekiyor, çoğu cheating-death isimli hile engelleme programını kullanıyor ve bir kısmı da üyelik istiyor sitelerinden üye olabilirsin. bu yazdığım şeyleri www.google.com veya benzeri bir arama motorundan aratırsan indirebileceğin yerler bulabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 arcane ben bir server kurulumundan bahsetmekteyim bir cs serverı nasıl kurulur bu konuda yardımcı olursan sevinirim.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 evet şimdi farkına vardım özür dilerim :D server kurulumu değil serverda oynamak diye okumuşum nasıl beğendiysem o konuda pek bi bilgim yok ama buluruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 baya kastı ama buldum hehe burada herşey yazıyor http://server.counter-strike.net/server.php?cmd=howto sorun çıkarsa da counter-strike.net'in forum kısmında server bölümü var orada sorabilirsin, teknik sorunlarda yardımcı olabilecek bir sürü kişi var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 cok saolasın araştırıyorum[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar