horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 baak? ööle doremifasollasi diye gidip baştan çalınca devam ediyo gibi oluyo yani? vay vay...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence orada 2 ses veriyor ve sesin birisi sabit giderken diğeri değişiyor gibi birşey var beyin yanılıyor hali ile[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 horace,sarcastic misin ciddi mi :) [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 21 Nisan 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 zaten bir oktav düşmüyo,tekrar ilk verdigi notayı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 sarkastikim. al eline gitarını bi çal bakalım. olay çif sesle alakalı. bi öncekinden bi sonrakini karşılaştırıyo beyin. hangisini daha yakın bulursa ona göre gittiğini varsayıyo. aç ara kardeşim işte dedim shepard effect diye. sallamaktan daa iyi :)[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bunun bir oktav gitmeyen versiyonu da var. hep aynı ses loop ediyo ve sen deli gibi yükseliyo zannediyosun.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hiç bişey anlamadın horısınkinden. Çift sesler gittikçe inceliyor Bumu yani? ne bunun olayı winampde repeat ettirdim kaçıncı loopdayım hala çözemedim bende mi bi sorun var?[signature][hline] The Lonely Patryn Haplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 evet inceliyo. ama sen inceliyomuş gibi duymuyosan sen süpersin biz eşşeğiz.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 22:36 tarihinde demiş ki: ehehe, gençsiniz alışırsınız. oha hahah iyiymiş ya[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Yok inceldiğini duyuyorum elbette ama ne bilim okadarda enteresan gelmedi hani.[signature][hline] The Lonely Patryn Haplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya bu beyınde az kancık deil duymak istediğini duyuyo hep..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 horace ın yolladıını yüksek sesle dinlerseniz başlarken çok ince bi ses çıkıo sanırım yanıltan o oluo[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar