Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet arkadaslar, fazladan CE headstart code u var, ayin 14 unde oynamaya baslayabilirsiniz us de. EEEE kim istiyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben istiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aha ya cok iyi olurdu ya, benim hanım benimkini reklam broşuru diye atmış, 20 milyon boşa gitti alabilirsem süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu sadece AMERIKA serverlari icin gecerli. Hala istiyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Lalu_theoriginal said: Bu sadece AMERIKA serverlari icin gecerli. Hala istiyormusunuz? Valla Eu da baya bi sorun var sırf regıster olayını kaç günde halledemediler, freedom la felan oynasam us serverların da lag yaşarmıyım yani kasarmı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Önce ben istedim banane banane=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oyunun US client ı ile EU client ı farklı baştan 9GB download yapıcaksınız ve Head start ıda US serverlarında yapıcaksınız :) (Gerçi bi yerlerde Client dönüştürme ile ilgili bişeyler vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar