Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mutluluğun gözyaşları akarken ölümün perdesinin üstüne takılır karanlığın alyansları geceyle gündüzün evliliğine bir umut varmışçasına , kesilir gölgeleri ayın gerçek yüzünün yıldızların varlığında nikah şahididir , umutsuz gölgeleri hüzünün meleklerden kurulan orkestrayı yönetirken şeytanın ta kendisi gölgelerden doğan bir damat olur tanrının sağdıcı , gece efendisi cennetin açılan kapıları ardından yağan yağmurun eşliğinde söylenir kıyametin son şarkısı , mahşerde buluşur davetliler , cesetler süslenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok komplike olmuş abi. metaforik öğeler o kadar çok ki nerden anlamaya başlasam anlamadım. ama güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cook yavas okudum ben de. anladım sonra. ama geceyle gündüz evleniyo yuzuklerini karanlıkta takıyolar. o zamna gunduz nası olucak orda. bi imkansızlıklar icinde yasiolar tum bu romantizmi. sonra da kıyamet kopuyo zaten. yagmurlu bi cennet düsünmemistim hic ama neden olmasın=9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar