dumah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 makinamda çift işletim sistemi vardı. xp ile win98 ilk once win 98 i kurmustum üstüne xp yi. xp ten boot u ayarlayarak seçenek menüsünü çıkarmıştım. format attım şimdi beceremedim tekrar. çift işletim sistemi olan bi ark. xpdeki boot ta ne yazdığını paste edebilirmi.[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ayrı Ayrı Bölümlere Kurmayı denedinmi...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 abijim ayrı parişınlara kursunda son kurulan işletim sisteminin boot unu okur ve onla. başlar. yani bana bootta ne yazdıgını paste etse ben kendim yapıcam zatende satırı unuttum. yani bana iki işletim sistemi olan birinin xp te açıp boot satırını copy lemesi gerekmekte....[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 nerde olur bu boot satırı söle bakalım.. bende 2 işletim sistemi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bilgisayarıma sağ tıklıyorsun. orda menulerden birinde xp fast dedected fln bişiler olan bi yer olması lazım görüntüleye basıyosun bi metin çıkıyor onu buraya paste ediyorsun bap[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bilgisayarıma sağ tıklayınca 2 menu war girebilceğim biri properties dieri computer managment bunların ikisinde de xp fast vıdı vıdı yazan bi yer görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 şimdi sanırım elimizde XP var çalışan o halde, My Computer > Properties > Advanced > Startup and Recovery > Settings > Edit bu tuşları takip ettiğimizde karşımıza şöle bişi çıkması lazım : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect bu aynen böle kalabilir, 30 sayısıyla oynayarak kaç saniye bekleyeceği ayarlanadabilir. Bunun hemen altına şunu giriyoruz : C:="Windows 98" bu kadar ... eğer işletim sistemi 98 ise, böle katakulli yolları hatırlamıom; en manuel yol (ki bunu command yerine cmd yazarak XPde de yapabiliriz) : Start > Run > command > edit c:boot.ini aynı değişikliği yapıp save edelim. akabinde, attrib +h +s +a c:boot.ini yazalım ki eski izinleri geri dönsün. Not: eğer ben buna yazamıyorum / okuyamıyorum gibi bir hata verirse, editten önce, attrib -h -s -a c:boot.ini yazınız. Eğer attrib yok ise oha falan olun :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 teşekkürler net.[signature][hline]T-girL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar