Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oyunda mis gibi grafik var nası görmüyorsunuz anlamadım ki bi türlü oynanabirliği de gelişio seneye çok güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 xbox ve ps3 teki grafikler BARIZ ustun. PC cok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yahu ona bişi demiyoruz. geçen seneki oyunla hiç farkı falan yok diyenlere diyorum bunu çünkü geçen seneki oyun 2000 grafik motoruyla falandı yani bu sene gayet güzelleştirmişler. seneye ps3e yaklaşır her yönüyle diye tahmin ediyorum. öte yandan konsolda futbol her zaman daha zevkli bilgisaarda bi daha çıkarmasalar da olur yani bu kadar uğraşcaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 valla hala fifa oynayan ve de onu da geçtim pes ten üstün olduğunu savunan arkadaşlarım var inanamıyorum. pes varken fifa de neymiş yahu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 calimero said: valla hala fifa oynayan ve de onu da geçtim pes ten üstün olduğunu savunan arkadaşlarım var inanamıyorum. pes varken fifa de neymiş yahu??? bende de vardı bunlardan 2 tane. biri pesi keşfetti. diğeri de konuşmuyo artık ama fifa oynuyo hala. 1 senesi var onun da sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 calimero said: valla hala fifa oynayan ve de onu da geçtim pes ten üstün olduğunu savunan arkadaşlarım var inanamıyorum. pes varken fifa de neymiş yahu??? pes 2 yildir durakliyor, bunu herkes biliyor. Ozellikle 2008 oldukca kotu bir surumdu cogu kisiye gore. Fiks varsayimlari burada tekrarlamayalim lutfen, pes3 - pes 6 arasi muthis oldugunu herkes biliyor ama fifa son yillarda cok iyi gelistirdi kendisini. Halen 1 numara degil kanimca ama be a proydu suydu buydu cok cok eglenceli kiliyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pes 2008 in kötü bir oyun olduğu tartışılmaz (pes ler içinde tabi) ama nedir ki fifayı zevkli yapan? abi bir defa bir oyunda abuse edilebilecek hatalar olmıcak. misal fifa 2008. çapraz koş çapraz koş git ilerle diğer adamın seni yakalaması imkansız. ne kadar hızlı olursa olsun. çok fazla oynamadım, başka hata bilmiyorum ama vardır mutlaka bunlar gibi bir çoğu. çünkü fifa böyle bir oyun. pes in güzel yanı bu. misal bir maçta en zor da 5-0 yenersin, sonraki maçta aynı takımdan 5 yersin. pes in güzelliği burda. ayrıca abuse edilebilecek çok fazla şey yok. seviyorum ben pes i. 2008 i bile herhangi bi fifa ya on kez tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya bırak kör olmayın şöyle..pes dünyanın en kolay oyunu herkse 5 atmaktan sıkılıo insan. fifa 08de nerde bug var allahını seversen gol olmuyo maçta saçma korner buglarıyla uğraşmazsan. daha gerçekçi keisnlikle. pes gibi arcade değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 peste kaleciler topu rakip oyuncuların ayağına ne zaman çelmicek bakalım. yıllardır aynı hadise. 2. olarak geri pas yapıyorum kalecime, defansın en sonundaki adam. ama pası nedense 2 metre önüne atıyor ve rakip koşup alıyor. başka seçenek yok pasın gidiceği yer için ve halen uzunmu basmam gerekiyor pasa. pes'te de çok fazla saçmalık var ama fifa cidden kendini çok geliştirdi. fifa 08 de güzel değildi bence. ama peste ilerliyemiyor. oyun durucak artık. eski hızlı güzel oyun ne hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pes'in en kötü hali > Fifa 2008+ fifa 2007+ fifa 2006 + 2000lerde çıkmış bütün fifalar + world cuplar + euro bilmemneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abartmayın, fifa 08 gayet güzel bir oyun, hatta online mode sayesinde pes'ten kat kat daha güzel. fakaaat, bu dediğim sadece konsol versiyonu için. fifa nedense bilgisayar versiyonunda yüzüne gözüne bulaştırıyo hep, rezalet bişey çıkıyo ortaya. fifya 08'in pc ve konsol versiyonunda dağlar var resmen. o nedenle fifa 08'e laf edenler pc versiyonunu oynayıp da söyledilerse bunları ben de katılıyorum (ki bilgisayar oyunları alt başlığında öyle sanıyorum) ama xbox veya ps3 de oynamadan pes ezer!!! moduna girmeyin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fifanın online modu var da pesin yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pesin online modunda sorunsuz oynayabildiysen 100bin lira vereceğim. konsol için diyorum yine ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pes'in online mod'u düzeldi xbox'da son patchle haberin olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kertenkel, simdi deniyorum, bakalim duzelmis mi :) bu arada konsol icin diyorum, fifa 09 cok cok iyi olmus bence. Begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 2gün önce ps3 cafeye gittik 50 masanın 45-46sı pes oynuyodu birkaç tanede fifa oynayan vardı belki gerçekden kendini geliştirmiş olabilir ama insanların pese tercih etceği kadar iyi olduğunu pek sanmıyorum ama son zamanlarda kendi aştı fifa oda büyük bir gerçek yinede zamanı var fifanın daha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 fifa cok iyi cidden bu sene konsolda, ama pes agirligi var yine de ve kotu ciksa bile turkiyede yine o oynanacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Revangelis said: pesin online modunda sorunsuz oynayabildiysen 100bin lira vereceğim. konsol için diyorum yine ehah ben oynadım. hesap numaram 3400 1264385 iş bankası. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tamam 100ykrş hesbına yarın yatıcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodai said: bu arada konsol icin diyorum, fifa 09 cok cok iyi olmus bence. Begendim. Oyun konsolda farklı mı? Değilse neden böyle bir cümle kurdun Azmo? NEDEN? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi cok farkli cunku. Pc de resmen ps2 versyonu icin kullandiklari setupu koymuslar gibime geldi. Kendim indirip oynayamadim ama oyle gozuktu baktigimda. Konsol icin son 2 fifa oldukca iyi :/ ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben ikisini de oynadım hatta üçünü de oynadım ps3 deki ve xbox 360daki fifa ile pcdeki fifa gerçekten farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pcdeki fifada mesela load olurken ronaldinho ile kaleciye karsi teketek oynayamiyoruz sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 uefa euro 2008 demosunu oynadım xbox ta, GAYET KÖTÜ. baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben oynayamadım ama oynayan arkadaşların genel yorumu tabii ki de pes'in yanında lafı bile edilmeyeceği. 1-2 tane fifa manyaa arkadaşım var hatta bi tanesi fifa'nın pesten daha iyi olduğunu savunmuştu pc'de. o ikisi beğenmiş bir tek. hep diyorum pes futbol similasyonuysa fifa arcade oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar