Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hahaha geyik yapioruz ya anladık tabi ki dediini hak veriorum sana.
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ehueh bu sefer ben anlamadım sorry =)...
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kfg said: ahah peki abi ozur dilerim o zaman... halen anlamadım nedenini, en kotu yazıyı yazana laf ettim yani, size bir sey bile demedim ama tamam ozur dilerim peki... bundan sonra birisi buraya bir sey attı mı begenmek zorundayız, bilemedim affedin... tamam tamam üzülme affettik :D
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ucunbiri said: kfg said: ahah peki abi ozur dilerim o zaman... halen anlamadım nedenini, en kotu yazıyı yazana laf ettim yani, size bir sey bile demedim ama tamam ozur dilerim peki... bundan sonra birisi buraya bir sey attı mı begenmek zorundayız, bilemedim affedin... tamam tamam üzülme affettik :D Yok valla ben affetmedim... hani çikolatalı gofretler??? :P
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 piyasadaki tum gofretlerden birer tane yolladım black, birazdan eline ulasır =)...
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ufff o kadar çikolatalı gofret geyiği yapınca canım çekti şimdide... inşallah çabuk gelir senin gofretler
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kfg said: piyasadaki tum gofretlerden birer tane yolladım black, birazdan eline ulasır =)... ben hala affetmedim bi gofrete kandırmassın bizi en az 2 gofret
Öne çıkan mesajlar