nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 feysbuk a ben de giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o değil de verilen örneklere bakınca omg falan oldum deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arttırdı da bana mı arttırdı..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bugün sınırları zorluyorlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 iptal benim yurtdışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arttı da bize mi arttı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sadece 1 pc icin arttirabilmisler galiba nese inaniyorum 100 yil sora tum turkiyeyi sarcak bu artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çıkışlar arttı da, yine bir çok siteye sabahtan beri girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 unK said: arttırdı da bana mı arttırdı..? şu lafı ilk kim söyleyecek diye merak ediyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Flameoffear said: Çıkışlar arttı da, yine bir çok siteye sabahtan beri girilmiyor. Türkiye çıkışlarından değil yalnız sorun. Fransızların denyoluğu bu sefer. Orda patlıyo trace'lerin çoğu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan rapid de gümlemiş acaip sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sadece paticiğe girebiliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bende sadece tek ben çekemiyorum zannediyordum. İyi oldu söylediğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aylar sonra eve tekrardan adsl bağlat,2. gününde yurtdışı bağlantıları göçsün,teşekkürler türk telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 at yalanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bana mı diyorsun?Yoksa ben mi başka yerden anlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok telekoma. nasıl hız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 rezalet durumda yurtdisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Rapid'e giremeyen ben,flickr'a anında bağlanabiliyirom.gülse birsel ve özkan uğur'a saygılarımı iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 rapid bende de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bunca yıllık rapidciyim böyle çıkış görmedim şaka maka,yurtdışı çıkışı arttırıldıktan beri daha kötü,sanırım router ayarlamada sorun yaşıyorlar biraz kısa zamanda düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sırf sizin için CCNA kursuna gidiyorum. telekoma girip adam edecem orayı. merak etmeyin dostlarım. güzel günler uzak değil sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sitelerde gezmek işkence oldu ya facebook olsun ne bilim paticik olsun vampirefreaks olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oper said: sırf sizin için CCNA kursuna gidiyorum. telekoma girip adam edecem orayı. merak etmeyin dostlarım. güzel günler uzak değil sdfsd Hacı eyırtayz varken cisco mu kullanacak koskoca telekom. Sen de ... Aç kalırsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar