moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Herhangi bir klasöre sağ tıklasam ctrl+c yapsam explorer.exe kapanıp yeniden açılıyor. Kopyalama vs yapamaz haldeyim. SAdece klasörlerde durum böyle. Şuan spybot tarıyor henüz bişey bulamadı. Nod 32 bi keylogger buldu sildik. spybotun bulamama ihtimaline karşılık sorun nedir bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bişe diyemem ama dosyaya sağ tık yerine ctrl+c, ctrl+v ctrl+x kombolarını kullanarak üstesinden gelebilirsin eğer işin acilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hallettim. ilerde başına gelebilecekler için söyleyeyim. sağ tık menüsü yüzünden oluyormuş. örneğin benim ftp programı sebep oluyordu kaldırdım kendisini halloldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 moriQ said: hallettim. ilerde başına gelebilecekler için söyleyeyim. sağ tık menüsü yüzünden oluyormuş. örneğin benim ftp programı sebep oluyordu kaldırdım kendisini halloldu. (tu) FTP olarak ne kullanıyorsun acaba ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 golden ftp diye bişey. ufak tefek dosyaları aktarıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar