ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Oh sansasyonel başlığı da çaktım. Ciner grubu, ilk olarak bu sonbaharda çıkacak olan; sonrasında gelecek yılın başına atılan bir gazete çıkartacak. Başında Fatih Altaylı olacak gazetenin, kemik kadrosu da iyi sayılırdı baya. Transferler yapıyorlar arada da, en bomba transferi bugün yaptılar sanırım. http://www.medyatava.net/haber.asp?id=47237 MEDYATAVA: Sabah Ekonomi Müdürü Cüneyt Toros ve ekibi, kesin olarak Ciner'in yılbaşı sonrası çıkacak gazetesine geçti. Medyada son dönemin en büyük transfer hamlesi yaşanıyor. İşte Sabah ekonomi servisinden ayrılan ekibin tam listesi... Sabah Ekonomi Müdürü Cüneyt Toros liderliğindeki ekip, bir iki kişi hariç topluca Ciner Grubu'na geçti. Sabah Gazetesi, çekirdek ekonomi kadrosuna kurana dek; transfer olan isimlerin çoğu görevinin başında kalacak. Ekim ayı başında Ciner'de işbaşı yapacak isimler şunlar. 1. CÜNEYT TOROS 2. RAHİM AK 3. YAVUZ BARLAS 4. HACER GEMİCİ 5. UFUK SANDIK 6. ESEN EVRAN 7. MENEKŞE ATASELİM 8. FATİH ATALAY 9. SEÇKİN ÜREY 10. MAHMUT SANCAK 11. MELTEM ERSOY Bu isimlerin yanı sıra finans yazarı ABDURAHMAN YILDIRIM da Sabah'tan ayrılıyor. Ankara'nın deneyimli ekonomi yazarı Okan Müderrisoğlu ile Ciner yönetiminin görüşmeleri sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kim abi bunlar? Bitek Ufuk Sandık'ı tanıyorum. Pek sansasyonel isimler değiller mi? Yoksa ben mi bilmiyorum diyeceğim ama kim bunlar yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ciner'in amatör futbol takımı gibi duruyor. Ciner Utd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar