Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 4gb lik muvo2 var. creative artık bu ürüne yazılımsal desteğini çekmiş. Herşeyi çok güzel ama usp sorun çıkarıyor. Bilgisayara bağlayınca usp görmüyor ama creative açılıyor şarj olabiliyor. Yani kısacası usp den elektirik akımını alıyor. Bazen psp yada telefonu bilgisayar bağladıktan hemen sonra takarsam mp3 playeri görüyor makine. Bu da herzaman işe yaramıyor. Daha önce servise gitti geldi bişey yapamamışlar. İStediğim zaman istediğim şarkıları atıp dinelyemiyorum deli ediyor beni. Recover edeyim formatlayayım versiyon değiştireyim dedim olmuyor. Recover moda getiriyorum orjinal versiyonuna dönüyor ama fayda etmiyor. Versiyonunu değiştireyim dedim bu seferde usp görmğyr doğal olarak =) Ne yapabilirim bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 usb kablondan olabilir. kaliteli bi usb kablosu al onla dene. benim de başıma başka bi playerda gelmişti. meğerse usb kablosu dandikmiş. bu arada usp değil usb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok usb kablosundan değil -farklı farlı 4 kablo ilede denedim. Kendi kablosuda buna dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende de aynısından var fakat sorunum farklı, kulaklığı direkt takarsam ses gelmiyor ama şu beyaz uzatma hedesi var bi tane önce onu makinaya takıp, kulaklık jakını da ona takarsam ses geliyor :D güzel alet ama miladı doldu ya yeni bir şey almam lazım benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 vermek istemiyorunm şimdi bir 150-200 dolar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar