MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Geçenlerde bilgisayara format attım. Tekrar sıfırdan windows xp sp2 kurdum orijinal, üzerine driverlarımı kurdum her zamanki gibi... Ama bu formatta şöyle bi problemim var: Windows media playerdan bi video izlerken ya da müzik dinlerken ileri aldığımda ses ayarı gidiyor. Mesela sesi %20 ye kıstım di mi, şarkının ortasına geçince ses kendiliğinden %100 oluyor. ama ses barı hala %20 gösteriyor. Ses barıyla bi kere oynayınca tekrar eski seviyeye dönüyor böyle ilginç bi durum. Windows Media Player 11 i kurdum şimdi düzelir belki diye fayda etmedi... Nedendir bu sizce? Ses kartı drivlerlarıyla alakalı olabilir mi? Bu arada ses kartım Creative SB audigy 2 platinium ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ac3filter veya ffdshow tarzı codec kurdun mu? kurduysan ordaki ayarlarda bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yok hiç bi codec pack kurmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar