Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yahu bu sacred da yolu bulmak ne zor şu sarı işarete gitmem gerekiyor ama nereden gideceğimi bulamadım bi el atıverin:[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard -----------------------------------------Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcid Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 o bulunduğun yerin etrafında dağlarda bi delik olcak ordan gircen,diğer çıkışından çıkıcan sonra düz devam bi de ordaki gate'i açmayı unutma ,sonra başın çok ağrır [Bu mesaj Elcid tarafından 20 Nisan 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Benim yerimi göremeyenlere söylim,Wolfandale varya ordayım[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Aha sağol elcid bi arayayım,tam olarak nerde bilen varmı?[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unnamed_Hero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ben sole gittim wolfandalelle o gidicein yer arasında haritada at yeri blacksmith falan gosterio orası bi kale eger oraya gittisen icine gir diger soldaki kapısından cık soora yolunu bulursun herhalde.[signature][hline]mj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Tuh bir ben oynayamadım sanırım Xp ekran kartını asus olarak gostermedik nvidia baska bir surucunun ekran kartını tanıttım sonuc yok heh varmı buna bir care illa updatemi edelim simdi yeni surucusunu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar