cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bakalım kaç patican var bu uğurda bi senesini daha ders çalışarak geçiricek olan..bilgi alışverişi falan da iyi olur burdan..(eğitimden gircem ben) hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben hazırlanacağım sanırım eğitimden, aslında şimdilik başka şansım yok...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 zaten gönüllü hazırlanan olmamıştır bu sınava hiç..o diil de okulu bitirmişsin dersanelerde çalışıp onlardan para kazanıcağına ,yine sen onlara para veriyosun o fena koyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim canımı sıkansa şu: son yılımı iyi bir öğretmen olayım diye kendimi geliştirmekle geçirdim kendimce ama KPSS çalışmak için zamanım olmamıştı. yaptıklarımı yapmayıp KPSS çalışsaydım atanmıştım belki de...:( tabii pişman mıyım? değilim...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim canımı sıkansa şu:bey heyy devlet baba sen üniversitenden mezun olucak kapasiteyi görüp beni mezun ediosun,e peki niye bi daha sınamak gereği duyuyosun...demekki kendi verdiğin eğitime güvenmiyosun..ama açılıcak olan 50 yeni üniversiteyi de gururla duyuruyosun oy kaygısıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 deveye "boynun eğri" demişler, "nerem doğru ki?" demiş... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar