horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 İşte böyle. Bass almak istiyorum. Çünkü de çalmak istiyorum. Peki de optimumu nedir bu bass gitarın. Blender söylesin.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ühüüüeü bende almak vede calmak istiyorm ama para demekmiş bass kitarı calabilmek ühüÜ.. yane 400 dolarrr a yakın para istiyooO aleti hirdavati pedali medali derken bu meret.. illaa ben yalnızca kitarini alıp ogrenecem dersen $ööle ucuz bişiii olsun dersen ayrı tabiii umarım bi bass ın olur hade saa bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 al buradan bak fiyatlara falan [hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Cravencim tamam ordan bakıyom fiyatlara ama Jaco Pastorious veya Jack Cassady Signature alacak bi durumum yok. Ayrıyeten kötü bi bassa da az da olsa para virmek istemem. Yani nedir optimumu onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 fiyatına göre kaliteli bişey arıyosan s.b. dreams al ucuzdur, fena değildir[hline]Matt Rottinchain - Heretic Norak, 17 Mart 2003 02:23 tarihinde demiş ki: herşeyi kafana takmayacaksın yoksa bi bakmışın hiç bişi anlamadan, üretmeden, hiçbirşeye bi katkın olmadan aa mezardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 ben sb dreams kulanioyrum 3 sene felan oldu başlamak için çok iyi fiyat performans açsindan[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 o zaman bilen biri ile gidiceksin dükkana o gitarı test edicek bakcak ölççek sende alıcaksın[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bu nası... Bu nası... Peki bi de bu nası... Ama galba en çok da bunu beendim ben Ayrıcaaa... akustik mi alıyım elektrik mi bilemedim. Son olarakk. Bu music 123 te setler var işte ampı mampı onlardan mı aliim acaba yoğusam burda elden düşmeler mi alam [hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İçimiz Nasıl Geçmiş. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Mart 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Mart 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Mart 2003 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bence dediğim gibi bilen biri ile git rahatmı nası boyutu duruşu çalışı sesi bakmak gerek.ama o keman görünümlü olanı güzeldi kontrbass gibi yere koyar çalarsında:) bende netten siparişi düşündümde sakat gibime geliyor.deneyip almak daha iyi[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 olm o cok begedim dedigin 1000 dolar ki burda cok daha pahaldıır orda stedeki list price a bakma oraıs ucuz bi yer burda öle ucuz degil[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bass gitardan zerre kadar anlamam eheu ama para sıçıo olsam ibanez K5 alırdım süper korn özentisi olurdum süper olurdu :)[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bende Washburn XP-200 var Grover Jackson dizayn tek sorunu 4 telli oluşu :) Yamaha basslar iyidir bi de Jacksonlar var en iyisi istiklalde tünele git orasda bak[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 bence bass çalma bana çok yaban gelio sana baglı tabi mesela bateriye başlamış olsaydım keşke diorum arada çok hoş bi alet o da ama bass güzel değil gitar çal abi orda gösterdiin 1000+ $ lık bass ı alabilceksen git onun yerine tünelde senkop müzikteki rg550ex i al metalik gri aşmuış bitmiş bi alet rüyaarıma girio senne arakdaş oluyum hatta sana beleş ders weriim tabi derste ben çalıcam senin gitarı :-)[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 basstan hiç annamam bu arada[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ya başlangıç, fender al... Git Kıvılcım'a, söyle işte şööle bööle, adamlar versinler sana uygun bi şey... Sonra baktın sardı, ona göre ne tür müzik yapıyosan gidip söylersin adamlara, hem elindekini alırlar, hem istediğin gibi bi şey verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 fender yalan bee tabii 62 veya 75 yağımı bir jass bass a da hayır demem hani :D[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 metallica - pulling teeth dinledigim herzaman bi bas satin alasim geliyo[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Abicim ney dışındaki herşey yalan ama yine de bi ucundan tutturmak gerek... İlk başlayan için fender idealdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2003 bass yabana atılacak bi enstruman değildir..şarkının alt yapısını oluşturur direk yani bi şarkıyı bass olmadan dinleyin anlarsınız..Hele ki bass yanlış çalındığında şarkı tam bir işkence olur..ayrıca bass çalmak cidden kulak isater + eğer becerebilirsen cidden çok zevklidir insanlarca bass çalanlar hep arka planda görülür ama işin aslı öyle değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar