Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Türkiye - Fransa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk yarı 38-35 bitti parker'in 18 sayısı sagolsun parkeri bu şekilde tutamaya devam edersek işimiz zor gibi fransa karşısında ama çıktığı dönemleri iyi degerlendirirsek bi şansımız olabilir.
Mesaj tarihi:
oo tebrikler hiç takip edemedimki şaşırdım birazda açıkcası
maça gitcektim hatta üşendim son anda
parkerlı fransaya iyi fark bağlamışız güzel gidiyoruz walla tebrikler
Mesaj tarihi:
şu anda tekrarı gösteriliyor izlemek isteyen izlesin.Parker 30 attı ama basketbolun tek kişi oynanmadığını gösterdik sanırım inşallah ukrayna maçınıda kazanıp diger maçlara formalite icabı çıkarız bundan sonra bu oyunla neden olmasın ?
Mesaj tarihi:
tanjevic'in yapmak sisteminin başarılı olabilmesi için böyle oynamak lazım. skor yükü en az 3+ kişiye yayılacak giren herkes deli savunma yapacak( savunma zaten şart sistem başka olsada) ribaunda katkıda bulunacak takım olarak değer yaratılıcak. çünkü tanjevic'in oyuncular verdiği dakikayı dikkate alırsak bu ortaya çıkıyor. Çünkü süper oynasanda belli bir sürenin üstüne fazla çıkamıyosun. ayrıca bu nedenle bazı maçlarda takımda iyi oynayan sadece bir kaç oyuncu olmasına rağmen onlarıda çıkarıp uzun süre benchte tutabiliyor. takımın ilk 5i bir turnuvadan diğer turnuyava değişiyor bir iskelet yok ayrıca uzun süreler içinde birlikte oynayan takımın iskeleti gibi görülücek 7 oyuncu çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
Güzel demişsin de şu ihmal edilmemeli...

Türkiye basketbolda gerek milli arena gerek lig açısından son 10 yılda yükselen bir değerdir ama ekol değildir.

Aynı sorunu Slovenya'da çekiyor , çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip ,üst düzey performansın döndüğü arenalarda temsil ediliyorlar ama ekol değiller.

Bu durumda ekol değilsen , Nowitzki , Yao veya Gasol örneğini yerleştireceksin milli takıma.Buna en yakın oyuncu da Hidayet.

Hidayet dream team'deki Kobe olarak düşünülmemeli,Hidayet Lakers'taki Kobe olarak düşünülmeli senin elinde bu kadro lüksü malesef yok.Birincil sorumluluk Hidayet'in olmalı ve en kritik maçta bile en çok topu o kullanmalı,bir takımda çok fazla top kullanan bir adam var diye takım kimyası bozulacak diye bir durum zaten söz konusu olamaz,basketbolda tek kişi etkisi diğer sporlarla karşılaştırılamaz bile.

Eksik Fransa'ya karşı savaşçı bir imajla alınan galibiyetler zaten son sezonlarda çokça başka takımlara karşı da tekrarlandı ama bunun ekmeği 2006 Japonya dışında yenilemedi.

Ender bugün iyi oynadı ama benim hala aklım almıyor saha içinde minimum 15 dk Kerem Tunçeri-Ender guard rotasyonuyla oynamamazı,Koç K.'dan gördü diicem ama onun elinde de Deron ve Paul var , kendinde bu lüksü ve riski anlayşını nasıl buldu anlam veremedim.
Mesaj tarihi:
Sevindim, ama bu ilginç tarz gelenekselleşiyor korkarım...

Futbolda da basketbolda da hatta bayanlar volaybolda da ayni şey var. HARALA GÜRELE performans sıçrayışları, teknikten çok psikolojik zirveler yaşanması (ki bence bunlar hastalıklı) ve bu psikolojik HEZEYANLAR sonucu fiziksel güç patlamaları sonucu (neredeyse) mucizevi galibiyetler...

Bu araba bi tarafa çeker, çok fazla basılmaz gaza...
  • Yeni Oluştur...