EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 şimdi benim alette cd driver vardı güzel güzel çalışıyodu sonra alete bide cd-rw taktım sürücülerin ikisinede güç geliyor yani açılıp kapanıyorlar düğmelerine basınca ama windows bunları görmüyor ikisinide aynı kablo üzerinden bağladım(şu yassı geniş ve beyaz kablolar varya onlardan bahsediyorum.hani bi giriş ortasında bi girişte ucunda oluyor) işte ortadakini cd-rw a uçtaki girişide cd-rom a taktım ama windows görmedi bunları nasıl bağlanması gerekiyor bu dalgaların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 jumperlarin ayni olmadığına emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 evet birini master diğerini slave yapınca düzeldi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hade hayırlı olsun nice cdlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 alet yeni değil yaw diğer pc deydi bi başkasına taktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar