EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 şimdi benim alette cd driver vardı güzel güzel çalışıyodu sonra alete bide cd-rw taktım sürücülerin ikisinede güç geliyor yani açılıp kapanıyorlar düğmelerine basınca ama windows bunları görmüyor ikisinide aynı kablo üzerinden bağladım(şu yassı geniş ve beyaz kablolar varya onlardan bahsediyorum.hani bi giriş ortasında bi girişte ucunda oluyor) işte ortadakini cd-rw a uçtaki girişide cd-rom a taktım ama windows görmedi bunları nasıl bağlanması gerekiyor bu dalgaların?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 jumperlarin ayni olmadığına emin ol
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 evet birini master diğerini slave yapınca düzeldi teşekkürler
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hade hayırlı olsun nice cdlere :D
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 alet yeni değil yaw diğer pc deydi bi başkasına taktım :)
Öne çıkan mesajlar