Armentum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Guildimiz Wrath of the Lich King'de biziimle raid yapmak isteyen oyuncuları aramaktadır. Şu anda yatırımlarımızı geleceğe dönük yaptığımızdan, her class'dan oyuncu alımı açıktır. Eğer WotLK'da raid tecrübesi yüksek ve samimiyetin oldugu bir guild ile raid yapmak istiyorsanız Armentum sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Bünyesinde Burning Legion'da kurulmuş köklü (PRE-TBC) Guildlerin elemanlarını bulunduran Armentum ileride progress görmek isteyen oyuncularla, WotLK contentini temizlemeyi hedeflemektedir. Guildmizin Officer kadrosunda bir değişiklik olmuştur bu nedenle tekrardan Topic açmayı uygun gördüm, malum aramızdan ayrılan arkadaşların rahatsız edilmelerini istemeyiz. Guild hakkında; Guildmaster: - Jurin Officerlar: - Baltronel - Bloodia - Mecowar - Sleimann - Láuranas Guild Website: http://armentum.guildlaunch.com Guild şu anda raid ekibinin kök kadrosunu oluşturmuştur ve aramıza katılacak yeni arkadaşlarla kadroyu tamamlamaya karar vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar