Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası 6.Sezonu 24 Eylül'de Başlıyor.


Pakize

Öne çıkan mesajlar

Bu konuda diziyle ilgli haberler paylaşılmaktadır. Dizi ile ilgili yorumlarınızı Avrupa Yakası Genel Yorumları adlı konuda yapabilirsiniz.

Bu sene dizinin kadrosundan üç kişi ayrıldı, bir kişi katıldı. Ayrılan isimler: Hümeyra, Tolga Çevik ve Vural Çelik. Ata Demirer ise dizinin kadrosuna tekrar katıldı.

Ayrıca dizinin çekimlerine 12 Eylül'de başlanacak ve 6. Sezonun ilk bölümü 24 Eylül'de ekranlarda olacak.

Bilgilerinize.

-------------------- ( + ) Diziye gelenler çıkanlar hakkında bilgiler )

İşte Avrupa Yakası'ndaki depremin ayrıntıları
Avrupa Yakası'ndaki arka arkaya gelen ayrılıkları Gülse Birsel anlattı.
02 Eylül 2008 / 09:19
Avrupa Yakası’nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, diziden en çok Hümeyra’nın ayrılmasına üzüldüğünü söyledi.

Vatan'ın haberine göre, Avrupa Yakası’nda İfot karakterini canlandıran Hümeyra’nın 5 yıl sonra diziyle yollarını ayrılması herkesi şaşırttı. Bu ayrılıkla ilgili iki iddia ortaya atıldı. Bunlardan ilki Hümeyra’nın kavgalı olduğu Ata Demirer’in diziye geri dönmesi, diğeri ise sanatçının yapımcı firma Plato Film’den istediği zammı alamaması. Bunların hangisi doğruydu? Merak edilenleri dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel’e sorduk:

* Hümeyra neden diziden çıkartıldı?

Bütün bunlar olurken ben Bodrum’daydım. Ama Hümeyra Hanım’ın istediği miktarı Plato Film’in veremeyeceğini ve bununla ilgili uzun uzun görüşmeler yapıldığını biliyorum. Beni de Bodrum’dayken arayıp “Hümeyra ayrıldı” dediler.

* Tepkiniz ne oldu?


Hemen Hümeyra’yı aradım. Hem Plato Film, hem de Hümeyra ile arayı bulmaya çalıştım. Fakat özellikle de Plato tarafından ipler çoktan kopmuştu. Anladığım kadarıyla Hümeyra, Plato’dan belli bir rakam istedi fakat o rakamı vermeyi kabul etmediler. Bunun üzerine Hümeyra daha sert bir pazarlığa girdi ve “Vermiyorsanız o zaman yokum” dedi. Plato da “Tamam” dedi. Bu sene Avrupa Yakası ekibine çok zamlar yapılamadı hatta hiçbir oyuncuya zam yapılamadı. Çünkü dizimizin süresi kısaldı. Her bölümümüz geçen seneki gibi uzun olmayacak.

* Hümeyra Hanım’a istediği rakam verilemez miydi?

Zam yapılabilirdi ama Hümeyra Hanım’ın istediği oranda asla zam yapılamazdı.

* Gidişi sizi nasıl etkiledi?

Hümeyra Hanım şu ana kadar diziden ayrılmasına en çok üzüldüğüm ve kendimi en kötü hissetiğim oyuncudur. Çünkü müdahale edemediğim bir konu oldu. İnsan olarak çok sevdiğim oyuncu olarak çok beğendiğim bir isimdi. Onun gitmemesi için uğraştım ama bir açık kapı dahi bırakmadığını sonuna kadar hissettim.

* Peki diziye İfot’un yerine biri mi gelecek?

Bunu söyleyemem 1. bölümde izleyeceksiniz.

* Tolga Çevik de bu sebepten dolayı ayrılmış.

Bunu Tolga’ya sormanız lazım. Bize söylenen Komedi Dükkanı’na ağırlık vermek istemesi. Ama Tolga’nın, Ata’nın ( Demirer ) gelişini basından öğrendiği için bozulduğunu biliyorum.

* “Ayrılmak istiyorum” diyen oyuncuya ne diyorsunuz?

Ayrılmak isteyen oyuncuyla bir noktaya kadar uğraşıyorum. “Aman Allah aşkına gitmeyin, biraz daha konuşalım” demiyorum. Çünkü ayrılmak isteyen oyuncuyu kalmaya ikna etmek doğru bir yol değil. Kalsa bile istemeye istemeye oynayacaktır. Ben Avrupa Yakası’nda oynamaya bayılmayan kimsenin olmamasını istiyorum. Çünkü bu sadece para ve hatır için yapılacak şey değil. Bu yüzden Tolga ile de konuştuk, sarılarak ayrıldık. “Bu sene size faydalı olabileceğimi iyi performans gösteremeyeceğimi düşünüyorum” demesi yeterli bir sebep.

Çetin: Hümeyra 30 bin YTL’ye yakın para istedi

Avrupa Yakası’nın yapımcısı Sinan Çetin, Hümeyra’nın ayrılması ve ‘Onları Allah’a havale ettim” sözleriyle ilgili sorularımızı yanıtladı: “Hümeyra 5 yıldır para kazandığı mutlu olduğu müesseseye laf etmeyecek kadar şerefli bir insandır. Kendisini de oğlunu da çok severim. Ayrıca onunla vedalaşma kararını ben verdim Gülse Birsel değil.”

Çetin, “Hümeyra’nın 30 bin YTL istediğini duyduk, doğru mu” sorumuza ise “KDV ve stopajını ödersek ona yakın bir rakamı buluyor. Bize çok net bir rakam söyledi. Bu rakam mevcut parasını ikiye katlayan bir rakamdı, biz de veremeyeceğimizi söyledik” yanıtını verdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...