Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ingame bir topik oluşturalım etrafta bölük pörçük bir sürü bilgi var burada toplarız. sorular silsilesi şimdi mesela benim merak ettiğim galiba sırf pvp yaparak ilerleyemiyoruz? yani mesela ben sadece senaryoları yapsam,sadece rvr yapsam belli bir renownda sıkışıyormuyum? yeni bir karakter açtım mesela 4.rank te takılı kaldı senaryodan hiç rp alamıyorum.ayrıca bu rp ile item alabiliyor muyum veya özel abilityler varmı bu rp ler ile alınabilen.chapter ilerlenmeden mümkünatı yokmu veya o şekilde gidilmese ne kaybedilir.hangi lvl aralıklarında hangi senaryolar alınıyor ve toplam kaç senaryo var her ırk için.ayrıca bu oyunda guild olmanın mantığı nedir sırf guild level ile gelen bonus bufflar dışında soloda gayet rahat oynuyorsun hatta party sistemi iyi olduğundan hiç keşke guildim olsa gibi bir şey demedim.ileride ne değişecek guild olduğunda kalıcı kale sahiplenme gibi bir durum varmı? genel olarak sistematik anlatılırsa bahtiyar olaciim. sonradan gelen not: belli levelı geçmeden rp ler sıkışıyor lvl atlayınca alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar