fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi genel durumu alabilirmiyiz spyro. kimler öldü, hangi çetedendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 wot yazmıştım da postlayayım mı kalsın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1. Apache - yattara 2. Azmodai - yattara 3. Cons - yattara 4. Cuce - yattara 5. dory - yattara 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 9. Fly 10. Jos - yattara 11. Krusty 12. look 13. Mortis - yattara 14. mulgear6 - yattara 15. Mum_Chamber 16. Nosfe 17. NoTwisT 18. 0ne - yattara 19. Penthesilea - yattara 20. Rewendor 21. ShadowFury 22. Smoke 12 kişi kaldınız.. bu arada gece konuşmak yok demiştim de =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 madem wot yazdın.. yolla.. eski turla ilgili nasolsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ha evet pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kaptırınca gecemi sabahmı pek anlaşılmıo.. bide listede ölen kişilerden kimler neydi onlarıda yanına yazabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spyro said: 1. Apache - yattara / soytarı 2. Azmodai - yattara / toprak ve doktor 3. Cons - yattara / toprak 4. Cuce - yattara / ateş lider 5. dory - yattara / toprak lider 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 9. Fly 10. Jos - yattara / su lider 11. Krusty 12. look 13. Mortis - yattara / su 14. mulgear6 - yattara / townie 15. Mum_Chamber 16. Nosfe 17. NoTwisT 18. 0ne - yattara / townie 19. Penthesilea - yattara / townie 20. Rewendor 21. ShadowFury 22. Smoke 12 kişi kaldınız.. bu arada gece konuşmak yok demiştim de =).. böyle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hmm... havadan ses seda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Gece, iki kişinin öldürüldüğü bilgisi ulaştı elimize. Ölenlerden Rewendor, Hava Çetesi için çalışmaktaydı ama NoTwisT, zararsız bir townieydi..Gün 7 - GündüzHayattaki oyuncu sayısı: 10 Linç için gereken oy: 6 akşama görüşürük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 owww havadanda biri gitti sonunda. ben derimki linç oyu:look . dedektifsede böyle kötü dedektif ölsün zate yav bi faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 senin cetene de dokunulmaya baslaninca heyecan basina vurdu bakiyorum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Linc oyu : shadowfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 geçen eldeki serseri mayın hareketleri ve şaklabanın ölmüş olması nedeniyle: linç oyu: look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 guzel takim calismasi. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 darbeyi sert yerden vuracaktim da madem takim calismasina oynuyor ceteler ben de kalplerine indireyim darbeyi : linc oyu geri cekme : shadowfury linc oyu : elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Linç oyu: elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sanmıyorum elessonun şimdiye kadar townie kalcağını. neyse uyumadım daha yatcam şimdi değiştiririm belki uyanınca oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 rewendor dan zaten şüpeleniodum... ama daha fazla townie gitmesin die garanti insanları öldürmek daha mantıklı geliodu... nese rewendor gitti... lookun serseri mayınları gıcııma gitti :) linç oyu:look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Linç oyu: elesso Bende pek sanmıyorum açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aaa elessonun yazısını okumamışım... linç oyu geri çekme:look linç oyu:elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lookun ipiyle kuyuya inenler aynı çetedenelr anlaşılan. bana oy verenler ne gibi bi nedenle oy verdiklerinide söylesinler bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çünkü mafyasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kendimi savunmakla uğraşmıcam çünkü oyun gangsta wars'a dönüştü bildiğin çete savaşları. kendimi savunduğum kişilerin tahmini %90 ı çete üyesi. o yüzden buyrun asın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 taa günlerdir dikkat çeken looka bi dokundum amma çok seveni varmış maşallah. hava mafyası sanırım bu grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir mafya grubu bu kadar çekinmeden ortalığı kavuracak kadar güçlendiyse oyunun bitişi yakındır, protown olarak dikkat etmek gerekir.. o yüzden iki kere look diyorum ben. mafya çıkarsa da ekürilerinden devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar