elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmo soytarıda çıkabilir gibi sanki son anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lin oyu: azmodai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 elesso said: azmo soytarıda çıkabilir gibi sanki son anda ciksam ne fena patlarsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben patlamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok yav soytarıda bi can oda kazansın,ama şu ana kadar kesin linç edilmesi gereken açıklar veren biri çıkmadı. soytarı ay kendini sonlara saklıyo şu an pek dikkat çekemem diye yada azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmo mafyaysa doryde mafyadır büyük ihtimalle. klasik kendini kurtarmak için çete arkadaşına oy verme taktiğini uyguluyor. neyse önce azmoyu linç edelimde. soytarıysa pek zararımız olmaz. mafyaysa bize bidahaki linç edeceğimiz kişiyide verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmo nun soytarı olma ihtimali dşük... yane en azından ben soytarı olsm bu kadar dil dökmem... arada saçmalarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodai said: Azmodai said: off look. amma kastirdin breh zindik, ama ugrasamayacam daha fazla. cok yoruldum, diplomasi de oynadim tum gun daha fazla da ugrasamayacam. eet mafyayim, bayagi kasardim daha ama yorgunum ve ise basliyorum :) vaktim pek olmayacak. gg hf, guzel oyun oluyor setup cok cilgin ;) linc oyu: Azmodai ayrica gece gece mortisle verdigim acigi birinin yeni yakalamasi da ayri guzel :) Nosfenin sinsi snsi arkadan izledigine ayri ispat. gerci enerjimi tuketmemis olsaydim oturur kivirirdim o gece mortis mafya oldu vs. vs. oyle gorduk diye sizi biraz supheye sevk etmeye calisirdim ama yoruldum. mafyayim verin oyu bitsin ben de isime gucume bakayim :) Abi 4 sayfa okudum son sayfada baydım azmodainin itiraf ettiğini görmedim bile. Faildan faila koştum resmen bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 krusty nosfe elesso... 3 soytari olma ihtimali yok di mi oyunda? neden bagiriyor bunlar biz mafyayiz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pek bi provakatör gördüm seni look. ama bunlar malesef noob provakasyonlar :/. öyle bi anda 3 kişiye saldırmıcaksın, tamam o 3 kişinin senin çetende olmadığını biliyosundur vs... de yavaş ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 azmodai madem mafya olduğunu açıkladın sen öleceksin artık fayda beklemiyorsun mafya arkadaşlarınında ismini verip arkandan iyi sözler bırakarak ayrıl aramızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum. Dory takım arkadaşı gibi davranıyor ayrıca ilk turlarda detektif olduğunu ima etmesi ya da cüceyi linç ederek kendini aklaması soytarı için tutarsız bir strateji olur. Bunun üstüne soytarı çıkarsa da ne diyim helal olsun. Sonuç olarak ölümü bizim kazanmamızı engellemez ama mafyaların adam alımını kolaylaştırır. Bu arada look kasma boşuna townieler sırf onları suçluyorsun diye gaza gelip seni linç etmez. Mafyalara başvur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet azmo hızlı ölümmü acılı ölümmü? adlarını söyle linç esnasında kazığa oturtma fantazisi yapmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 3 kisi 5 kisi ne farkeder? 3 gun onceden beri soyluyorum bunlar ortak diye. farkli seylere odaklandigindan insanlar hic dikkat etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 x mafyaysa dory de mafyadir. e ebesinin ama. abi ben azmoyu desteklemedim adam tutturdu dedektif oldugundan süphelendim, dedektifim dedi, zaten acaba vardi inandim. simdi mafyayim ben diyo kafam bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 linc oyu geri cekme : azmodai linc oyu : dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Apache said: azmodai madem mafya olduğunu açıkladın sen öleceksin artık fayda beklemiyorsun mafya arkadaşlarınında ismini verip arkandan iyi sözler bırakarak ayrıl aramızdan. ok, mafya arkadaslarim Apache, Mum_chamber ve cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ölüyüm ok de, azmo yeteli oya ulkaştı artık dursanız oy değiştirmeseniz spyroyu beklesenizde, oyunun kuralını bozmasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu arada benim olmem kesinlestikten sonra (en az 4-5 sayfa oluyor herhalde) daha fazla oy atmak mantiksiz sonuc degismeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 look soytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cuce ve mortis te mafya arkadaslarim di bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok artık, birimiz ateş öbürümüz su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 genis calisan bir mafyayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Azmodai said: genis calisan bir mafyayim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar