Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:
Azmodai said:
off look. amma kastirdin breh zindik, ama ugrasamayacam daha fazla. cok yoruldum, diplomasi de oynadim tum gun daha fazla da ugrasamayacam.

eet mafyayim, bayagi kasardim daha ama yorgunum ve ise basliyorum :) vaktim pek olmayacak.

gg hf, guzel oyun oluyor setup cok cilgin ;)
linc oyu: Azmodai

ayrica gece gece mortisle verdigim acigi birinin yeni yakalamasi da ayri guzel :) Nosfenin sinsi snsi arkadan izledigine ayri ispat.

gerci enerjimi tuketmemis olsaydim oturur kivirirdim o gece mortis mafya oldu vs. vs. oyle gorduk diye sizi biraz supheye sevk etmeye calisirdim ama yoruldum.

mafyayim verin oyu bitsin ben de isime gucume bakayim :)

Abi 4 sayfa okudum son sayfada baydım azmodainin itiraf ettiğini görmedim bile. Faildan faila koştum resmen bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodainin soytarı olduğunu sanmıyorum. Dory takım arkadaşı gibi davranıyor ayrıca ilk turlarda detektif olduğunu ima etmesi ya da cüceyi linç ederek kendini aklaması soytarı için tutarsız bir strateji olur. Bunun üstüne soytarı çıkarsa da ne diyim helal olsun. Sonuç olarak ölümü bizim kazanmamızı engellemez ama mafyaların adam alımını kolaylaştırır.

Bu arada look kasma boşuna townieler sırf onları suçluyorsun diye gaza gelip seni linç etmez. Mafyalara başvur sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...