1) cüceyi bize neden su diye kestirdin, yüzde yüz eminim gibi ifadeler kullandın
2)cons konusunda sessiz kaldın
3)one ı neden kestirdin
4)oyuna neredeyse hiç bir katkısı bulunmayan, turnlerdir oy bile vermeyen adamlara bizi neden hala manipule etmeye çalışıyorsun.
5)dory konusunda neden hiç birşey demedin.
6)bi çetenin üyesiyse, dedektif olarak bizi o çetenin her hangi bir elemanına götürmek yerine, neden onea götürdün,
7)geçen el de ben sana karşı argümanlarımı yazdığım zaman, kıllandın benden ve bana karşı cephe alacaktın ancak, one üzerinde benden daha fazla agro olduğu için ve bana yüklenmenin sana zarar getireceğin bildiğin için, bana yüklenmeyi bıraktın, şimdi de ben çıkıntılık yaptım ve sana koz vermiş oldum. o mesajı yazmasam, şu an kimi linç etmememizi önerirdin.
30 kere yazmama ragmen hala ayni sorulari yaziyorsun: Sebeplerimi acikliyorum...
1) cüceyi bize neden su diye kestirdin, yüzde yüz eminim gibi ifadeler kullandın mortis ve cuce rl den kanka. ikisi de zeki, ikisi de manipulatif ve onceki oyunlarda basarilarini gosteren adamlar. Bundan suphelenerek isim verdigimi 100 kere soyledim, ama sudan degil, atesten cikti adam. Ayrica cucenin tarzini biliyorum ve mafyayken nasil oynadigini da defalarca gordum.
2)cons konusunda sessiz kaldın Cons soylemesi ayip garip kaypak bir adamdir. burada bizim kadar konuya bakmadigindan, haytta bu kadar yaziyi okumayacagini bildigim icin de ustune gitmedim, cons mafya olsa bile arada bir girip oy verip kacan bir tip, kimseyi ikna ettigi birsey soyledigi de yok. onunla beraber hareket eden de kimse goremiyorum o yuzden de nosfe vs. kadar tehlikeli de gormuyorum
3)one ı neden kestirdin daha yeni acikladim, 2 post yukariyi okusaydin, ve onceki gunde de yazdiklarimi okusaydin anlardin. 0ne'in oyun boyu attigi tum mesajlari tek mesajda topladim ve sundum size. 31 sayfada 5 mesaj atmis, bunlarin 3'u de direkt oy verme... hatta sebepsiz yere "SUPHELENIYORUM" diyip oy atmalar. ardindan da hep kaybolmus ortadan. Geriye kalan 2 mesajdan biri de oyunun basinda inaktiflik cizelgesi cikinca siyirmak icin, digeri de 2. bir "yoklamdan" hemen sonra burdayim demek icin. Kisacasi oyunu hep takip edip arkada duran adam imaji cizdi bana ondan gittim. Bir de basarili bir lincten sonra uzerime gelmesi de komedilikten baska bisi degil, ama townie cikmis, acemiligine verdim, uzuldum ben de... zaten simsekleri de zuerime cektim.
4)oyuna neredeyse hiç bir katkısı bulunmayan, turnlerdir oy bile vermeyen adamlara bizi neden hala manipule etmeye çalışıyorsun. Anlamadim demek istedigini? Nosfe, Notwist gibi hic gorunmeyip, sadece oy atip kacan adamlara prim mi taniyacaktik yani? bu adamlara hic mi dadanmayacaktik. Bak madem pro degilsin (kendi sozun) o yuzden anlatiyorum sana. Oynadigim HER oyunda en sessiz kalan tipler hep mafya olmustur. Bir tane cengaver vardir aralarinda konusan. Bu oyunda ama 50% lik bir mafya orani varken ve bu kadar az konusan varken bu adamlarin uzerine oynanmasini layik gordum. Ayrica son oyunlarda sessiz kalan insanlarin hep en sona kaldigi, basarili oldugunu gorduk... bu taktige de acikcasi buranin moderatoru ve bu oyununlari burada baslatan kisi olarak tesvik primi vermek istemedim, yoksa her oyunda aktifler birbirini yiyip bayik bir inaktivite bolumu geliyor.
5)dory konusunda neden hiç birşey demedin. Dory komik bir olay cunku. Kiza formda o kadar cok gicik atmak istyene insan var ki, kiz her oyunda suclandi, bir tanesinde mafya cikti. bunun yani sira daha inaktif kacan adamlara nazaran en azindan birseyler yazdi. Yoksa Cons, Dory falan bunlar zaten normalde killanacagim adamlar, ama o kadar cok hedef var ki bu oyunda, ve sayilari o kadar cok yukseliyor ki, sasiriyorum, mutlaka arada kacirdigim admalar oluyor. Yazmayanlara cok odaklandigim icin. bu oyunda yarimiz mafya ve herkesi bir anda takip etmek kolay degil.
6)bi çetenin üyesiyse, dedektif olarak bizi o çetenin her hangi bir elemanına götürmek yerine, neden onea götürdün, bunu da acikladim, maalesef cok fazla hedef tutturamadim :( dedketifligi kolay saniyorsunuz ama degil. Soryu da 100% anladigimdan emin degilim biraz daha acik yaz lutfen.
7)geçen el de ben sana karşı argümanlarımı yazdığım zaman, kıllandın benden ve bana karşı cephe alacaktın ancak, one üzerinde benden daha fazla agro olduğu için ve bana yüklenmenin sana zarar getireceğin bildiğin için, bana yüklenmeyi bıraktın, şimdi de ben çıkıntılık yaptım ve sana koz vermiş oldum. o mesajı yazmasam, şu an kimi linç etmememizi önerirdin. simdi seni suclamamam mi yanlis oldu? Bu soru degil, varsayim... cunku ben senden gecen el killanmadim ve senin uzerine gitmek istemedim. Sen oyun boyu birseyler yazdin ettin, onceki oyunlarda da varlik gosterdin. Varsayimlarin devam etmis bu noktada, usta bir satranc oyuncusu gibi "su hareket sana yaradi, bunu bildigin icin soyle yaptin" vs. gibi konusmussun da acikcasi bu konuda daha once birseyler yazdigini gordum, ama dikkate de almadim... 0ne gibi suphe uyandirmadin yani sebepsiz yere ustune giden adam modunda... nasil aciklayayim yani, sei hedef alsaydim daha mi iyi olacakti kredebilitem acisindan? O zaman simdi hedef alayim? Ama bu sefer de hedef aldigim icin suclu olacam...
Arkadasim, fede, ilginc seyler yazmissin, sorularin da yazdiklarindan ilginc... ama cevapladim sirf inan diye. Son sorularin ama acikcasi gereksizdi ve sirf benim cok konusup acik vermeme yonelik birseydi ama yani... acigim yokki vereyim.
Senden oyumu cekecem ama, bu kadar ugrassan mafya olmazsin, ya sen de rakip dedektifsin, emin olmaya calisiyorsun ya da doktor da olabilirsin.
Inandirmak icin bir taraflarimi yirtiyorum burda bize kayip olacak diye ama biz townieler olarka birbirimize dusmeye devam edelim mafya kazansin.
Buna ragmen hala ustume gelirsen de senin townieligine ben de pek inanamayacam acikcasi ve sen de oyunu geri cekene kadar ben de cekmeyecem. Towniesen hakli oldugumu gorup, butun sorularina cevap verdigimi de gozlersin... buna ragmen ustume geliyorsan, kusura bakma ama mafyanin babasisin.
siz bilirsiniz abi. kaybeden herkes, kazanan azmo olacak ki zaten bu cüceden beri belli.
iyi geceler
mafya liderini oyunun basinda oyunda az mafya varken oldurtmem nasil basarisizlik olur hala anlamiyorum yahu. 0ne hataliydi, kabul ediyorum... ama emin olamdigimi da soyledim, cuceden de emin oldugumu soyledim. Dedektiflikten degil ama farkli mantiktan.
Azmo beni hedef almissinda, belli bir argumanin varmi? Yoksa gozler ustunde oldugundan hedefmi sasirtmaya calisiyorsun. Dedektifim diyorsunda bu kadar bosa sallayan dedektif nasil olur bilemedim...
One konusunda yapsaydin arastirmani insanlari yonlendirmeden once madem dedektifsin. Bosa sallayacagina suphelendigin adama harcardin arastirma hakkini.
Bana Mafia demissin, kullan arastirma hakkini gor madem, sonra " ya supheli davrandi vsvs" bahane bulacaksin gene.
Su son mesajlardan sonra artik lami cimi kalmadi olayin, sen linc olana kadar linc oyum sana.
Su hamlen akillica gerci, hedef sasirtiyorsun bu arada gercek dedektif gaza gelip kendini belli eder diye umuyorsun.
Gercek dedektif olsan boyle bir yol secmezdin, artik Azmodainin su soylediklerinden sonra ona linc oyu vermeyen buyuk ihtimal yandasidir. Merakla bekliyorum kim ne diyecek.
Azmo beni hedef almissinda, belli bir argumanin varmi? Yoksa gozler ustunde oldugundan hedefmi sasirtmaya calisiyorsun. Dedektifim diyorsunda bu kadar bosa sallayan dedektif nasil olur bilemedim...
One konusunda yapsaydin arastirmani insanlari yonlendirmeden once madem dedektifsin. Bosa sallayacagina suphelendigin adama harcardin arastirma hakkini.
Bana Mafia demissin, kullan arastirma hakkini gor madem, sonra " ya supheli davrandi vsvs" bahane bulacaksin gene.
Su son mesajlardan sonra artik lami cimi kalmadi olayin, sen linc olana kadar linc oyum sana.
Su hamlen akillica gerci, hedef sasirtiyorsun bu arada gercek dedektif gaza gelip kendini belli eder diye umuyorsun.
Gercek dedektif olsan boyle bir yol secmezdin, artik Azmodainin su soylediklerinden sonra ona linc oyu vermeyen buyuk ihtimal yandasidir. Merakla bekliyorum kim ne diyecek.
bu gece zaten sana bakacagimi soyledim? Gormemezlikten gelip burada prim yapma... nosfe ve krusty ile hep birlikte hareket etmen de ayri sahane bir takti. Hic konusmazdin? Mesaj atmazdin noldu bir an adin gecti diye ortaya ciktin?
Sana ve herkese fazlasiyla acikladim metodumu. sen beni ikna edeceksin masum olduguna dair, ben seni degil. Dedektif oldugumu bildigin icin sen ve kankalarin hemen oyu basti bakiyorum :) Nosfe verdi mi gerci bilemiyorum ama o da adini 1-2 kere gorunce heycana gelecektir.
Mafya cikacagindan eminim... burada da hazir dikkatler benim uzerime cekilmisken ciddi post atman guzel taktik :) Keske baslarda da atsaydin da garip kacmasaydi.
Bu gece bana bakarsan yarin her halukarda townie diyeceksin, ben mafya olsam bile townie dediginde ses cikarmayacagimi bildiginden dolayi. Townieysem zaten "aa dedektifmis hakikaten" derim diye dusunuyorsun muhtemelen. Snaa karsi olan argumani geri cekerim kazanirsin her turlu degil mi
Senin dedektif oldugunu ispatlaman cok zor suan. Bu kadar yanlis yonlendirmeden sonra dedektif olsaydin bile lisansinin iptalini talep ederdim:)
Aklanma ihtiyaci olan sensin ben degilim Azmodai :)
Hepinize bir teklifim var o zaman. Fede bu sonuc seni de mutlu edecektir...
Notwistin su son cikisi, oyun boyu sessiz kalip, sadece arada bir oy verip kaybolmasini hep gozledim, fazlasiyla da killandim ve 3-4 posttur da hedef gosteriyorum kendisini ama dolastirmaya gerek yok daha fazla. Fede uzerinde 100% emin degilim ama notwist uzerinde fazlasiyla eminim artik, ozellikle son yazisindan sonra ve kaybolmasindan sonra.
Kendimi de aklayacagim bu hareketimle ve goreceksiniz ki NoTwistte mafya cikacak ve kendisiyle birlikte krusty ve nosfe de yardimci olacaktir. Beni bir hata yuzunden asmak cok kolay ama derim ki size bana bir sans daha taniyin, 100% emin oldugum notwistin uzerine gidelim, gece den bi guzel takim kankalarindan birini bulmaya calisayim ve net cevapla yarin cikayim. Eger notwist mafya cikmazsa, ve gece olmezsem size soz veriyorum yarin kendime oy verecegim, ilk hareketim bu olacak, o kadar eminim.
Bir mafyadan kurtulma sansiniz var, cok emin oldugumu soyluyorum ve kendisinin uzerine gidilmesi gerektigini savunuyorum. Taktir size kalmis artik. Fede yine kendisini savundu, biraz amator oldugunu kabul etti ve sordugu sorlarin bir kismi garip kacsa da en azindan dusuncesini ortaya koydu, ama nosfenin sahane hareketleri artik daha fazla kendisini hakli cikarmamali, cikarmayacaktir da. Linc oyu geri cekme: Fede
Linc oyu: NOTWIST
Bu gece bana bakarsan yarin her halukarda townie diyeceksin, ben mafya olsam bile townie dediginde ses cikarmayacagimi bildiginden dolayi. Townieysem zaten "aa dedektifmis hakikaten" derim diye dusunuyorsun muhtemelen. Snaa karsi olan argumani geri cekerim kazanirsin her turlu degil mi
Senin dedektif oldugunu ispatlaman cok zor suan. Bu kadar yanlis yonlendirmeden sonra dedektif olsaydin bile lisansinin iptalini talep ederdim:)
seni inandirmama gerek yok, mafyasin, kankalarinla birlikte oyun basindan beri 3 kisi oy atiyorsun ve hic ayri hareket etmediniz. Eminim senden ve hakli cikacagim. Lafi dolastirip nasolsa townie diyeceksin falan deme. Dedektifim, ismine henuz bakmadim ama fazlasiyla ilgincsin. Hayir madem gecenin 2 sinde post atabilecek vaktin oluyor, demekki oyunu da takip ediyorsun. Sayfalarca gozukmeyip oy atmak icin arada bir satir yazip kacan sen, bir anda ismin aciklainca wotlerle karsima cikiyorsun oyle mi?
Hic inandirici degilsin, koseye sikistin ve hakettigini alacaksin. Notwist mafyadir, kesindir ve oyle cikmazsa ben yarin ilk oyu kendime karsi atacagim.
O numarayi da yemezler.
Fede'nin ortagi bence Azmo.
Resmen danisikli dovus, karsilikli wall of textler derken bir anda alakasiz biri cikti ortaya.
Fede insin, mafya cikarsa Azmo da insin.
Gecenin 2si degil aksam 7.30 burada, Amerikada yasiyorum.
Mafya olsam manipulasyona calisirdim, elimde yeterli arguman olmasada, senin dedektif oldugunu iddia ettigin halde devamli aktif sekilde yanlis/eksik bilgilendirmede bulundugun gibi. Su ana kadar linc oyum olmadi hic, kendini cok belli edenler disinda olmayacak bundan sonrada.
Goz var nizam var, kendini bu kadar belli etmisken bir mafyadan daha kurtulma sansi kacmaz.
Mesajlarinda dikkat ettim, bir gun daha kazanmak icin elinden geleni yapiyorsun, umarim herkes yazilanlari "dikkatlice" okur ve yorumunu yapar...
Hayir notwist nerden cikti? dory neden direk Azmo'nun oyuna atliyor?
Fede'ydi hani en kotu adam? Bir anda masum mu oldu simdi?
Danisikli dovusun daniskasi.
Neden kimse Fly'in emorageine tepki vermiyor?
NoTwist ne alaka yani?
NoTwist ne alaka yani?
abi adam cuceyi bildi, 0ne konusunda emin degilim dedi, ve simdi dedektifim diyo.
inanilmaz ama gercek gibin.
zaten dedim
bu el azmonun yonlenmesi fail cikarsa, ben direk kendi bildigimi okuycam.
bi de suan oy durumu ne?
ayrica look, gozum ustunde.
Bu arada herkese hatirlatma gaza gelme sonucu linc olursam, gercek ortaya ciktiginda bana linc oyu verenlere karsi dikkatli olun. Oyunun donum noktasi su an.
Gaza gelmeyin, kendiniz yazilanlari okuyup "kendi yorumunuzu" yapin.
NoTwist ne alaka yani?
fede bir anda masum degil... acikladim yukarida. Fededen maalesef 100% emin degilim, adamla birlikte hareket eden yok, sadece bana karsi cikaridig komik iddialar benim dikkatimi cekti.
ama Notwist 2 kankasiyla surekli beraber hareket etmesiyle beni benden aliyor.
Size diyorum ki bu adami asin, yanlis cikarsa da yarin ben kendimi asacam. Soz .
Bu arada herkese hatirlatma gaza gelme sonucu linc olursam, gercek ortaya ciktiginda bana linc oyu verenlere karsi dikkatli olun. Oyunun donum noktasi su an.
:/ bi de bu tip mesajlar var.
Tamam o zaman beni asin... ama bana karsi oy verenlere dikkat, cunku onlar en kotu...
Dory hep gozun ustumde ama nedense oylamalara hep ayni gudum dahilinde katiliyorsun...
Diger tarafta fede, krusty, nosfe, elesso da baska bir gudumlenme dahilinde.
Fly diyorum taa ilk turnden beri. Adamin ismini verdim diye 28 tane WoT savunmalar falan, hedef degistirmeler. Simdi sessizligine gomuldu, konusmayacagim diyor.
Townie bile olsa insin madem konusmayacak hic. Gorelim bakalim neymis ne degilmis, Fly'in kimligi cok kisinin kimligini de acik edecek zaten.
Hayir %'li emin oluyorsan sen dedektifliginin bir farki yok ki. Ben de belli %'lerle bazilarina eminim. Nolcak?
Bize cikip da `buna baktim ve mafyadir.` demedigin surece acikcasi bana hic ama hic inandirici gelmiyorsun. Ha diyemem mafya diye ama senle ortak oynayanlardan birini indirelim diyorum. Eski dusmanin yeni kankitorellin fede'ye ne dersin?
Ama simdi eminsin di mi onun mafya olmadigindan? lol
Öne çıkan mesajlar
Azmodai
30 kere yazmama ragmen hala ayni sorulari yaziyorsun: Sebeplerimi acikliyorum...
1) cüceyi bize neden su diye kestirdin, yüzde yüz eminim gibi ifadeler kullandın
mortis ve cuce rl den kanka. ikisi de zeki, ikisi de manipulatif ve onceki oyunlarda basarilarini gosteren adamlar. Bundan suphelenerek isim verdigimi 100 kere soyledim, ama sudan degil, atesten cikti adam. Ayrica cucenin tarzini biliyorum ve mafyayken nasil oynadigini da defalarca gordum.
2)cons konusunda sessiz kaldın
Cons soylemesi ayip garip kaypak bir adamdir. burada bizim kadar konuya bakmadigindan, haytta bu kadar yaziyi okumayacagini bildigim icin de ustune gitmedim, cons mafya olsa bile arada bir girip oy verip kacan bir tip, kimseyi ikna ettigi birsey soyledigi de yok. onunla beraber hareket eden de kimse goremiyorum o yuzden de nosfe vs. kadar tehlikeli de gormuyorum
3)one ı neden kestirdin
daha yeni acikladim, 2 post yukariyi okusaydin, ve onceki gunde de yazdiklarimi okusaydin anlardin. 0ne'in oyun boyu attigi tum mesajlari tek mesajda topladim ve sundum size. 31 sayfada 5 mesaj atmis, bunlarin 3'u de direkt oy verme... hatta sebepsiz yere "SUPHELENIYORUM" diyip oy atmalar. ardindan da hep kaybolmus ortadan. Geriye kalan 2 mesajdan biri de oyunun basinda inaktiflik cizelgesi cikinca siyirmak icin, digeri de 2. bir "yoklamdan" hemen sonra burdayim demek icin. Kisacasi oyunu hep takip edip arkada duran adam imaji cizdi bana ondan gittim. Bir de basarili bir lincten sonra uzerime gelmesi de komedilikten baska bisi degil, ama townie cikmis, acemiligine verdim, uzuldum ben de... zaten simsekleri de zuerime cektim.
4)oyuna neredeyse hiç bir katkısı bulunmayan, turnlerdir oy bile vermeyen adamlara bizi neden hala manipule etmeye çalışıyorsun.
Anlamadim demek istedigini? Nosfe, Notwist gibi hic gorunmeyip, sadece oy atip kacan adamlara prim mi taniyacaktik yani? bu adamlara hic mi dadanmayacaktik. Bak madem pro degilsin (kendi sozun) o yuzden anlatiyorum sana. Oynadigim HER oyunda en sessiz kalan tipler hep mafya olmustur. Bir tane cengaver vardir aralarinda konusan. Bu oyunda ama 50% lik bir mafya orani varken ve bu kadar az konusan varken bu adamlarin uzerine oynanmasini layik gordum. Ayrica son oyunlarda sessiz kalan insanlarin hep en sona kaldigi, basarili oldugunu gorduk... bu taktige de acikcasi buranin moderatoru ve bu oyununlari burada baslatan kisi olarak tesvik primi vermek istemedim, yoksa her oyunda aktifler birbirini yiyip bayik bir inaktivite bolumu geliyor.
5)dory konusunda neden hiç birşey demedin.
Dory komik bir olay cunku. Kiza formda o kadar cok gicik atmak istyene insan var ki, kiz her oyunda suclandi, bir tanesinde mafya cikti. bunun yani sira daha inaktif kacan adamlara nazaran en azindan birseyler yazdi. Yoksa Cons, Dory falan bunlar zaten normalde killanacagim adamlar, ama o kadar cok hedef var ki bu oyunda, ve sayilari o kadar cok yukseliyor ki, sasiriyorum, mutlaka arada kacirdigim admalar oluyor. Yazmayanlara cok odaklandigim icin. bu oyunda yarimiz mafya ve herkesi bir anda takip etmek kolay degil.
6)bi çetenin üyesiyse, dedektif olarak bizi o çetenin her hangi bir elemanına götürmek yerine, neden onea götürdün,
bunu da acikladim, maalesef cok fazla hedef tutturamadim :( dedketifligi kolay saniyorsunuz ama degil. Soryu da 100% anladigimdan emin degilim biraz daha acik yaz lutfen.
7)geçen el de ben sana karşı argümanlarımı yazdığım zaman, kıllandın benden ve bana karşı cephe alacaktın ancak, one üzerinde benden daha fazla agro olduğu için ve bana yüklenmenin sana zarar getireceğin bildiğin için, bana yüklenmeyi bıraktın, şimdi de ben çıkıntılık yaptım ve sana koz vermiş oldum. o mesajı yazmasam, şu an kimi linç etmememizi önerirdin.
simdi seni suclamamam mi yanlis oldu? Bu soru degil, varsayim... cunku ben senden gecen el killanmadim ve senin uzerine gitmek istemedim. Sen oyun boyu birseyler yazdin ettin, onceki oyunlarda da varlik gosterdin. Varsayimlarin devam etmis bu noktada, usta bir satranc oyuncusu gibi "su hareket sana yaradi, bunu bildigin icin soyle yaptin" vs. gibi konusmussun da acikcasi bu konuda daha once birseyler yazdigini gordum, ama dikkate de almadim... 0ne gibi suphe uyandirmadin yani sebepsiz yere ustune giden adam modunda... nasil aciklayayim yani, sei hedef alsaydim daha mi iyi olacakti kredebilitem acisindan? O zaman simdi hedef alayim? Ama bu sefer de hedef aldigim icin suclu olacam...
Arkadasim, fede, ilginc seyler yazmissin, sorularin da yazdiklarindan ilginc... ama cevapladim sirf inan diye. Son sorularin ama acikcasi gereksizdi ve sirf benim cok konusup acik vermeme yonelik birseydi ama yani... acigim yokki vereyim.
Senden oyumu cekecem ama, bu kadar ugrassan mafya olmazsin, ya sen de rakip dedektifsin, emin olmaya calisiyorsun ya da doktor da olabilirsin.
Inandirmak icin bir taraflarimi yirtiyorum burda bize kayip olacak diye ama biz townieler olarka birbirimize dusmeye devam edelim mafya kazansin.
Buna ragmen hala ustume gelirsen de senin townieligine ben de pek inanamayacam acikcasi ve sen de oyunu geri cekene kadar ben de cekmeyecem. Towniesen hakli oldugumu gorup, butun sorularina cevap verdigimi de gozlersin... buna ragmen ustume geliyorsan, kusura bakma ama mafyanin babasisin.
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
mafya liderini oyunun basinda oyunda az mafya varken oldurtmem nasil basarisizlik olur hala anlamiyorum yahu. 0ne hataliydi, kabul ediyorum... ama emin olamdigimi da soyledim, cuceden de emin oldugumu soyledim. Dedektiflikten degil ama farkli mantiktan.
:/
Sosyal ağlarda paylaş
NoTwisT
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
bu gece zaten sana bakacagimi soyledim? Gormemezlikten gelip burada prim yapma... nosfe ve krusty ile hep birlikte hareket etmen de ayri sahane bir takti. Hic konusmazdin? Mesaj atmazdin noldu bir an adin gecti diye ortaya ciktin?
Sana ve herkese fazlasiyla acikladim metodumu. sen beni ikna edeceksin masum olduguna dair, ben seni degil. Dedektif oldugumu bildigin icin sen ve kankalarin hemen oyu basti bakiyorum :) Nosfe verdi mi gerci bilemiyorum ama o da adini 1-2 kere gorunce heycana gelecektir.
Mafya cikacagindan eminim... burada da hazir dikkatler benim uzerime cekilmisken ciddi post atman guzel taktik :) Keske baslarda da atsaydin da garip kacmasaydi.
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Sosyal ağlarda paylaş
look
lol
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Sosyal ağlarda paylaş
NoTwisT
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Notwistin su son cikisi, oyun boyu sessiz kalip, sadece arada bir oy verip kaybolmasini hep gozledim, fazlasiyla da killandim ve 3-4 posttur da hedef gosteriyorum kendisini ama dolastirmaya gerek yok daha fazla. Fede uzerinde 100% emin degilim ama notwist uzerinde fazlasiyla eminim artik, ozellikle son yazisindan sonra ve kaybolmasindan sonra.
Kendimi de aklayacagim bu hareketimle ve goreceksiniz ki NoTwistte mafya cikacak ve kendisiyle birlikte krusty ve nosfe de yardimci olacaktir. Beni bir hata yuzunden asmak cok kolay ama derim ki size bana bir sans daha taniyin, 100% emin oldugum notwistin uzerine gidelim, gece den bi guzel takim kankalarindan birini bulmaya calisayim ve net cevapla yarin cikayim. Eger notwist mafya cikmazsa, ve gece olmezsem size soz veriyorum yarin kendime oy verecegim, ilk hareketim bu olacak, o kadar eminim.
Bir mafyadan kurtulma sansiniz var, cok emin oldugumu soyluyorum ve kendisinin uzerine gidilmesi gerektigini savunuyorum. Taktir size kalmis artik. Fede yine kendisini savundu, biraz amator oldugunu kabul etti ve sordugu sorlarin bir kismi garip kacsa da en azindan dusuncesini ortaya koydu, ama nosfenin sahane hareketleri artik daha fazla kendisini hakli cikarmamali, cikarmayacaktir da.
Linc oyu geri cekme: Fede
Linc oyu: NOTWIST
sizi gercegi gormeye davet ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
seni inandirmama gerek yok, mafyasin, kankalarinla birlikte oyun basindan beri 3 kisi oy atiyorsun ve hic ayri hareket etmediniz. Eminim senden ve hakli cikacagim. Lafi dolastirip nasolsa townie diyeceksin falan deme. Dedektifim, ismine henuz bakmadim ama fazlasiyla ilgincsin. Hayir madem gecenin 2 sinde post atabilecek vaktin oluyor, demekki oyunu da takip ediyorsun. Sayfalarca gozukmeyip oy atmak icin arada bir satir yazip kacan sen, bir anda ismin aciklainca wotlerle karsima cikiyorsun oyle mi?
Hic inandirici degilsin, koseye sikistin ve hakettigini alacaksin. Notwist mafyadir, kesindir ve oyle cikmazsa ben yarin ilk oyu kendime karsi atacagim.
Sosyal ağlarda paylaş
look
Fede'nin ortagi bence Azmo.
Resmen danisikli dovus, karsilikli wall of textler derken bir anda alakasiz biri cikti ortaya.
Fede insin, mafya cikarsa Azmo da insin.
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
Bak notwist yatsin, mafya cikacak diyorum 100%
Sosyal ağlarda paylaş
dory
linc oyu geri cekme: fede
link oyu: no twist
ama eger dediklerin fail olursa, once sen sonra fede gidicek.
Sosyal ağlarda paylaş
NoTwisT
Mafya olsam manipulasyona calisirdim, elimde yeterli arguman olmasada, senin dedektif oldugunu iddia ettigin halde devamli aktif sekilde yanlis/eksik bilgilendirmede bulundugun gibi. Su ana kadar linc oyum olmadi hic, kendini cok belli edenler disinda olmayacak bundan sonrada.
Goz var nizam var, kendini bu kadar belli etmisken bir mafyadan daha kurtulma sansi kacmaz.
Mesajlarinda dikkat ettim, bir gun daha kazanmak icin elinden geleni yapiyorsun, umarim herkes yazilanlari "dikkatlice" okur ve yorumunu yapar...
Sosyal ağlarda paylaş
look
NoTwist ne alaka yani?
Sosyal ağlarda paylaş
dory
azmo, son defa soruyorum
kimden %100 eminsin?
madem dedektif sensin
simdiye kadar kime baktin ve ne cikti?
lin oyu gericekme : notwist
oyumu sakliyorum suan
Sosyal ağlarda paylaş
dory
abi adam cuceyi bildi, 0ne konusunda emin degilim dedi, ve simdi dedektifim diyo.
inanilmaz ama gercek gibin.
zaten dedim
bu el azmonun yonlenmesi fail cikarsa, ben direk kendi bildigimi okuycam.
bi de suan oy durumu ne?
ayrica look, gozum ustunde.
Sosyal ağlarda paylaş
NoTwisT
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
fede bir anda masum degil... acikladim yukarida. Fededen maalesef 100% emin degilim, adamla birlikte hareket eden yok, sadece bana karsi cikaridig komik iddialar benim dikkatimi cekti.
ama Notwist 2 kankasiyla surekli beraber hareket etmesiyle beni benden aliyor.
Size diyorum ki bu adami asin, yanlis cikarsa da yarin ben kendimi asacam. Soz .
Sosyal ağlarda paylaş
Azmodai
:/ bi de bu tip mesajlar var.
Tamam o zaman beni asin... ama bana karsi oy verenlere dikkat, cunku onlar en kotu...
Sosyal ağlarda paylaş
look
Diger tarafta fede, krusty, nosfe, elesso da baska bir gudumlenme dahilinde.
Fly diyorum taa ilk turnden beri. Adamin ismini verdim diye 28 tane WoT savunmalar falan, hedef degistirmeler. Simdi sessizligine gomuldu, konusmayacagim diyor.
Townie bile olsa insin madem konusmayacak hic. Gorelim bakalim neymis ne degilmis, Fly'in kimligi cok kisinin kimligini de acik edecek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş
look
Bize cikip da `buna baktim ve mafyadir.` demedigin surece acikcasi bana hic ama hic inandirici gelmiyorsun. Ha diyemem mafya diye ama senle ortak oynayanlardan birini indirelim diyorum. Eski dusmanin yeni kankitorellin fede'ye ne dersin?
Ama simdi eminsin di mi onun mafya olmadigindan? lol
Sosyal ağlarda paylaş