Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

dory said:

biz birimizden hoslasmiyoruz
takima alma ihtimali de sifir.
azicik rlda kat araya ya.

neyse, ben oy sayimi istiyorum.

ztn onu katarak sonuca ulastm.simdi 0ne eger liderse ve seni recruit ettiyse yok ben almiim butonu cıkmıyor ve o mafyaya hizmet etmek zorunda bırakılıyorsun.her sy 0ne linc edildikten sonra belli olacak.ayrca iyi tanıyanlar cuce-mortis ikilisinin kimi recruit ettigini iyi tahmin etmsi lazım big boss azmodai bu konuda iyi tahmin ediyor beni yapotlar demeyecegi icin su anda ortada belirsizlik hakim su cetesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
dory said:

biz birimizden hoslasmiyoruz
takima alma ihtimali de sifir.
azicik rlda kat araya ya.

neyse, ben oy sayimi istiyorum.

ztn onu katarak sonuca ulastm.simdi 0ne eger liderse ve seni recruit ettiyse yok ben almiim butonu cıkmıyor ve o mafyaya hizmet etmek zorunda bırakılıyorsun.her sy 0ne linc edildikten sonra belli olacak.ayrca iyi tanıyanlar cuce-mortis ikilisinin kimi recruit ettigini iyi tahmin etmsi lazım big boss azmodai bu konuda iyi tahmin ediyor beni yapotlar demeyecegi icin su anda ortada belirsizlik hakim su cetesinde.

baba hizmet edicegimi astiririm kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

su son quotedan sonra bazı seyler dink etti.0ne mafya cıkarsa gogo linc azmodai.lincleme postlarına bakın 0ne olecegini anlayınca azmodaiye cevirmis yönünü bu da benden degil imajı veriyor.azmodai yılların roleplayeri uo serverında japonlar oynuyo diye karakteri olan insan.alırız assa her sey aydınlanacak 0nedan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
hm peki o zaman

Linö oyu geri çekme : Apache
Linç oyu : look

oy verildi diye atlamış hemen, sebep belirtmeden hem de.

Apache said:
yukarıdaki haklı hemen beni suçlu ilan etmiş

Linç oyu geri çekme : Jos
Linç oyu : look

Aralari iyiydi bunlarin aslinda. Fake suclamalarda biraz daha kalite zorlayin ya. Boyle cok komikli oluyorsunuz. =]
Sosyal ağlarda paylaş

Apache said:
fedenin inadıda ayrı bir topik konusu 0ne ı koruyor gibi bi his var bu kadar oy verilmisken hala defans takılması bakalım neler donecek geceden sonra.

benim inadım filan yok valla. azmo kesin cüceyi, su çetesi dedi, su bitsin dedi. kestiniz adam başka çeteden çıktı. azmonun bu işten karlı çıktığı apaçık, başka çete adamını kestirerek. zaten oyun bariz çete savaşına dönecek, townie filan kalmayacak. azmonun ölmesi bi çete üyesinin daha eksilmesi demek. ha illa one kesilsin diyosanız tamam kesilsin görelim o hangi çetedenmiş.

linç oyu geri alma : azmodai
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

bu oyunda zaten kimse kendini tamamen haklı çıkarmıyor, kendini başkalarından daha haklı duruma getirmeye çalışıyor.

Önceki tur masum olduğunuzu kanıtladıysanız eğer bu tur mafyasınız zaten. - ama burada şerit kopuyor, üzgünüm.

evet mafya dediğin masum gözükmeye çalışabilir ama bu nasıl bir genelleme yahu ? "şüpheli" gözüken adama mı townie muamelesi yapalım yani ?

Ya acemi mafyasın ya da harbiden towniesin. Orda yazdığım anlaşılmayacak bir şey değil, önceki turlarda masum olduğu gösteren kişileri gece mafya grupları yanına alıyor. Daha ne kadar açık yazabilirim bilmiyorum. Kimseye akıl yürütmeyin dediğim yok sadece masum olanı aramayın suçlu olana bakın.
Sosyal ağlarda paylaş

son bir oy sayımı yapıp kaçıyorum ben.. yarın iş başı.. internete erişimim de olmayacak sanırım.. eğer bir linç gerçekleşirse kardeşim ilgilenebilir belki.. yoksa akşama kalacak geceye geçmemiz.. haber vermek istedim.. kolay gelsin herkese..

said:
Azmodai: 1 Oy (0ne)
0ne: 9 Oy (Azmodai, Fly, Apache, dory, mulgear6, Cons, Smoke, ShadowFury, look)

Linç için gereken oy: 10
Sosyal ağlarda paylaş

one gg olmuş oy vericektimde vermeme gerek kalmamış. topici baştan sona okudum beynim eridi gene. pek bi counter strike oldu ama eğlenceli oldu bu oyun. hazır gece olmamışken diziyim texti. hafta sonu karı kız peşinde koştuum için yarından itibaren daha aktif olucaıma emin olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah cezanızı verecek biliyosunuz demi.2 adamın kışkırtmasına siz hala insanları linç etmeye devam ederseniz,oyundaki kurulması gereken komplo tarzı olaylar biter.

Bide birisi dory yi seviyo ondan recruit etmiş olabilir dedi.Mafya bile olsaydım zeki olduğunu düşündüğüm birisini alırdım.Ayrıca ben dory sayfasını kapattım,kolay kolay açmam.

Montla zıçın emi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...