Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 3 (Bitti. Yoruma Açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

Iyisiniz guzelsiniz de sizin esprilesmeniz sonucunda townie olmaniza ragmen mafya damgasi yiyerek linc ettirirseniz kendinizi bence mafyadan cok zarar vermis olursunuz su kasabaya. Biraz dikkatli hamleler yapilsin. Adamlar oldurmeden etmeden recruit ediyor. Boyle giderse birkac gece sonra kac tane townie kalcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
Diger yandan mulgear, fly ikilisine baksin lutfen Azmo mumkunse.
Direk soyleyenlerden cok `hede olursa hodo sucludur.` tarzi kamuoyuna baski yaratan, manipulatif mesajlar atanlar genelde mafya oluyor da. Yine de su dakikadan sonra doktor Azmo'yu korusun, Azmo fly ve mulgear'i arastirsin, sonra hepimiz mafyayi...

tamam öyleyse,

ARKADAŞLAR BEN TOWNIEYIM
LOOK DA MAFYA

bak kanıt falan vermiyorum, direk hedef gösteriyorum.
senin mantığına göre yapılması gereken bu, itirazın varsa söyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda aktif olarak tartışan 7-8 kişi varsa %90'ı mafya. "Ben masumum çünkü önceki tur şunu yaptım bunu yaptım" diyenlerin anlamadığı şey bu oyun formatında detektifler dışında kimsenin masumiyetini kanıtlama imkanı yok. Önceki tur masum olduğunuzu kanıtladıysanız eğer bu tur mafyasınız zaten. O yüzden pro-townların kazanma ihtimali şansa bağlı. Asıl mücadele mafya grupları arasında geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu diyorum. Bu oyunu townieler ya sansla kazanir, ya da kimliklerini belirsizlige boyayarak. Yani biraz mafya susu vermeli kendine. En azindan garanti townie oldugunu ortaya koymaktan iyidir. Gece recruit edilmezsin...
Anlatamadim ama. Nosfe anlamis. Ama bunu yapmamis. %90'a dahil ettim kendisini de.
Fly'dan sonra kellesini alalim.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de 9k defa söyledim, apache zaten hiperaktiviteden muzdarip de look ile birlikte habire hedef değiştirip sanki başından beri hedefi oymuş gibi konuşuyorlar, daha ne diyeyim yahu.

hay allah neden sonuç verdim, manipüle ediyorum insanları.

mafyaların lorduyum

:((

30 sayfa öncesinde olsaydık savunurdum da sana karşı kendimi savunmama birincisi gerek yok ikincisi savunacak bir şeyim yok. savunma yapması gereken biri varsa o da sensin farkındaysan.

ayrıca oyunu takip edenler ne yaptığımı ne yapmadığımı biliyor , caps açtı şerefsiz cadı yakın gitsin tavrın vaktinde dediğin gibi "tarayıcısını kullanan herkes" tarafından kaale bile alınmayacak, içim rahat benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:
Şurda aktif olarak tartışan 7-8 kişi varsa %90'ı mafya. "Ben masumum çünkü önceki tur şunu yaptım bunu yaptım" diyenlerin anlamadığı şey bu oyun formatında detektifler dışında kimsenin masumiyetini kanıtlama imkanı yok. Önceki tur masum olduğunuzu kanıtladıysanız eğer bu tur mafyasınız zaten. O yüzden pro-townların kazanma ihtimali şansa bağlı. Asıl mücadele mafya grupları arasında geçiyor.

ciddi ciddi inanıyor musun şimdi dediklerine ?

/roll 21 yapsaydık keşke yorum yapmayan herkes townie olacaktıysa.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
Nosfe said:

ciddi ciddi inanıyor musun şimdi dediklerine ?

/roll 21 yapsaydık keşke yorum yapmayan herkes townie olacaktıysa.

Dediğimi anlamamışsın ya da anlamamazlıktan geliyorsun, bi kere daha aynı şeyi açıklamaya gerek yok. Önceki tur Azmodai mantıklı konuşmuştu ayrıca detektif olduğunu ima etmişti biz de inandık oy verdik. E bu tur ortada bir şey yok one azmodaiyi suçluyor azmodai "no, you" dedi diye 10 tane oy yığılıyor. Evet ciddi ciddi inanıyorum topunuz mafyasınız.
Sosyal ağlarda paylaş

look said:
Fly&Mulgear Co. kimi recruit etti acaba dun gece..?

bu kadar gereksiz gerildiğine göre seni etmiş ve şimdide gözler önünde tiyatro oynuyorsun.ayrıca fly and look bradırs aldıkları karar gereği mulgearı sanki bir takımdaymış gibi lanse ettirip kesecekler çünkü büyük ihtimalle dün gece iki takımda mulgearı recruit etmeye kastı.

0ne mafya çıkarsa eğer %90 kim mafya,kim değil belli olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

dün cüce kesilmeden önce "cüce mafya çıkarsa yarın da azmoyur keserizi" şimdi "one mafya çıkarsa doryyi keserize döndürdünüz" azmo felaket etkiliyor. bariz mafya azmo. cüce su diye kestirdi bize cüceyi. bugün azmoyu kesmezsek işler iyice çığırında çıkacak

linç oyu : azmodai
Sosyal ağlarda paylaş

nosfe :

Nosfe said:

"Şurda aktif olarak tartışan 7-8 kişi varsa %90'ı mafya." - pekala olabilir, bazılarımızın sadece kol ve bacakları evil olabilir hatta ama önemli değil, devam edelim.

"Ben masumum çünkü önceki tur şunu yaptım bunu yaptım" diyenlerin anlamadığı şey bu oyun formatında detektifler dışında kimsenin masumiyetini kanıtlama imkanı yok. - kesinlikle doğru ANCAK 10 kanıt ve argümanla gelip 1 tane bile etmeyecek NO U tandansında karşıt argümanlarla gelinirse diğer taraf daha haksız oluyor.

bu oyunda zaten kimse kendini tamamen haklı çıkarmıyor, kendini başkalarından daha haklı duruma getirmeye çalışıyor.

Önceki tur masum olduğunuzu kanıtladıysanız eğer bu tur mafyasınız zaten. - ama burada şerit kopuyor, üzgünüm.

evet mafya dediğin masum gözükmeye çalışabilir ama bu nasıl bir genelleme yahu ? "şüpheli" gözüken adama mı townie muamelesi yapalım yani ?

"O yüzden pro-townların kazanma ihtimali şansa bağlı." - kime göre neye göre diyeceğim ama doğru sayılır evet.

"Asıl mücadele mafya grupları arasında geçiyor." - evet.

wall of text yazmıştım, gerek yokmuş.

sonraki güne kadar sadece takip edeceğim, bana göre mafya potansiyeli olanlar :

1_look , oyunu takip edenler iki defa düşünmeyecektir eminim.
2_apache , (soytarı veya mafya) aynı şekilde.
3_nosfe , bu oyunu 1-2 defa bile oynamış olanlar nedenini max 3 dk düşünerek bulabilirler, ben yorum yapmayayım çünkü manipülasyonda doruk noktası falanım yani.
4_dory , biraz daha iyimser bakıyorum ama 10-15 sayfa öncesinde nedenlerimi sıraladım,

45 posttur aynı şeyleri söylüyorum ve artık yalnız değilim , bu tur benzer doğrultuda düşünenler var; bu sebeple ek bir şeyler yazma gereği duymuyorum.

katılıyorsanız katılın, katılmıyorsanız öldürün gitsin ne yapayım artık ya. adam gibi kanıt sununca mafya konumuna düşüyoruz, keşke selam hepiniz haklısınız oyum x e hadi bb ben 1 ay yokum diyip kaçsaymışım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...