0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Savunma diyosunuz da ne açığımı gördünüz ki kendimi savunayım.Doğru düzgün bi suçlmayla gelseniz eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sıranın kendisine geliceğini bilenlerin etekleri tutuşmaya başlamış bile.Öldüğümde hepinizin yüzünün ve sizin öldüğünüzde yüzünüzün alıcağı şekli çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fly said: one, senin linçini desteklemem üzerine beni suçladın anladığım kadarıyla, kanıt istesem ? Hangi post ta seni suçladım ki.İlk oy Jos 2.Dory idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iki katilin oldurulmesinde oy vermisim ve sen hedef olarak beni gosteriyosun ap açık ki çete uyesi veya liderisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yukarida bol quotelu post var, ondan oncekinde de yaziyor suclamalarinin neden asilsiz oldugunu. tek iddiain benim mafya olup dikkati dagitmaya calistigim ve mafya olarak karsi takim mafyasindan birini oldurmeye calismam. Ve bunu destekleyecek bir tane hareketin yok. Senin gibi serseri mayinlik yapmadim, gun baslar baslamaz emin oldugum, dusuncemde saglam oldugum birine karsi fikirlerimi soyledim, insanlar inandi ve o kisi suclu cikti. Senin hakkinda net bir fikrim yoktu, ama bir anda ortaya cikip beni suclayinca onceki postlarina bakip tarzini yazdim yukarida. Her gunun basinda ortaya cikip bir isim sunuyorsun sonra cekiliyorsun. Bugun attin ismi ortaya, karsilik gordun cekilemedin... olay budur. Ama cuce kadar emin degilim senden, idealist, gozu pek bir townie de olabilme imkanin olsa da oynayanlarinin 50% sinin mafya olabilme ihtimali olan bir oyunda da kimsenin kimliginden emin olamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dory said: iki katilin oldurulmesinde oy vermisim ve sen hedef olarak beni gosteriyosun ap açık ki çete uyesi veya liderisin. 2. hedef olarak seni gösterdim ki bir mafya olduğundan şimdi bile şüphem yok.Ama önce azmo.Sıranı bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0ne said: Fly said: one, senin linçini desteklemem üzerine beni suçladın anladığım kadarıyla, kanıt istesem ? Hangi post ta seni suçladım ki.İlk oy Jos 2.Dory idi. 0ne said: Mafya lar da birer birer dökülüyo maşallah.Yöneltin bakalım ahaliyi bi gazla.Nerde son bulur bide orasını düşünün. açık verme konusuna gelirsek, tüm mesajların açık dolu. yaptığın ilk saldırı çok konuşuyor => mafyasın yönündeydi. ve de mafyalar demogoji yapmaktan başka savunma/suçlama yapamıyordu bunun karşılığında, çok konuşuyorsun diye birini suçlaman, karşına kanıtla savunma gelince ne yapacağını şaşırman genel olarak verdiğin bir açık. ikincisi jos ve cüce "iyi öldürün hey allahım ya mafya yesin sizi" diye son çırpınışlarda bulunmuştu, aynısına 3-4 oy aldığın andan itibaren başladın. somut kanıt olmadan, bir sözden veya tutumdan imalar çıkararak suçlamada bulunuyorsun. bu da gayet güzel bir açık. oy atıp kaçtın hep ayrıca, bu da diğerleri kadar olmasa da belirgin bir açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sirani bekle falan diyebiliyorsun hala. inanilmaz bir adamsin. Hala etrafa hizlica parmak gostererek kendini kurtarma cabalari. adam gibi delil sun arkadasim. Etrafi dagittigim yok. 2. gunun hemen basinda Fikrimi soyledim, hedefimi belirttim ve ustune ustune gittim, hic ama hic sasmadim oradan. Suclayanlar oldu arada onlarla bile ugrasmadim cunku masumum ve bunu da ispatladigima inaniyorum. ama sen koseye sikismis boksor gibi etrafa savuruyorsun su an. Satranc oyuncusu bir anda kontrolu kaybetti, hamleler beklemedigi gibi gelisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya azmo bi look ü öldüreydik lol neyse ama mantıklı geldi beceriksiz mafya olmus one :D Linç oyu geri çekme: Look Linç oyu: One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mafyalari koruyanlar yerine astiranlara oy vermek de cok guzelmis 0ne suclu oldugunu dusunuyorum. postlari okusaniza kim jos ve cuceyi korumus kim asilsin istemis. sonra onlarin iplerini cekenlere kimler atlamis saldirmis. daha guzel ben mafyayim denemezdi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dory ile one agacın altında mafyacılık oynuyolar takım arkadasları omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wad?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ek olarak sadece sen yaptın diye suçlamıyorum da, 10-15 sayfa öncesinde boss nukeler gibi bana çullanmıştı bir grup ve dolaylı olarak açık vermişlerdi, ama beni suçlama tarzları "yaa bi sus mafyasın işte" den öteye gitmemişti, aynısı oluyor o yüzden içim rahat. birine suçlamada bulunursun, o da wall of text ile savunur , sen de açık bulursun kanıt bulursun bunları sunarsın tamam. jos da cüce de kısmi wall of textler döşedi ama inandırıcı değildi, çürütülebilir nitelikteydi ve sonuç olarak mafya çıktılar. ama sen kendini savunabileceğin bir şey vermiyorsun maalesef. not:yazacaktım daha da yazmışssınız zaten diyeceklerimi, bitsin bu post burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kes pis mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 üstteki @dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Daha güzel bi şekilde demek isterdim ama olmadıgım için diyemiyicem.Sanırım 1-2 kişinin haksız suçlamalarına karşın halkı kışkırtmayı başarmaya yaklaştınız.geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o diil de kes çok agır kaçmıs susar mısın pis mafya demiş olıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mafya da olsa insan insandır saygı duymak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mulgear6 said: dory ile one agacın altında mafyacılık oynuyolar takım arkadasları omfg Yok artık lebron james. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0ne konusunda cuce kadar 100% emin degilim, tekrar ediyorum, ama genel yapi olarak suclayip kacan bir adma oldugu icin, bugun de hedef olunca bunu yapamadigi icin killanmalarim tepe noktada. Ani tarz degisiklikleri cok fena :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi %100 emin diilsen look u asalım bak adam mafyayım ben ! diye bagırıyodu yada townie ama o kadar sucks ki ölse daha iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Azmodai said: 0ne konusunda cuce kadar 100% emin degilim, tekrar ediyorum, ama genel yapi olarak suclayip kacan bir adma oldugu icin, bugun de hedef olunca bunu yapamadigi icin killanmalarim tepe noktada. Ani tarz degisiklikleri cok fena :/ Tarz değişikliği değil(Günde 16 saat çalışıp 7 saat uyuyup kalan zamanınıda bi şekilde değerlendirmek isteyince o kadar olabiliyodu) Ama şu andan itibaren boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Look cok cok garip bir adam, dun gece israrla cuceye oy vermek istemedi, cildirtti beni, butun mantiga aykiri hareket etti falan ama o da 0ne gibi idealist halk cocugu olabilir, ama look zaten daimi supheli, simdi olmasa bile sonra aliriz, zaten herhangi bir mafyayi kurutup bitirme gibi bir ihtimalimiz de yok artik, anladigim kadariyla dun gece bayagi alinan olmus. 0ne ama ani tarz degisiklikleriyle beni benden aldi. 0ne'in uzerine gitmekte fayda goruyorum, yanilirsak ta halkin yargisina ve adaletine raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bu gece ve yarın sabah 10 a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o kadar kanıt sun bişey yap sana inanalım dememize rağmen ısrarla ölmeye yaklaşmış ve paçayı kurtaramayıp temelsiz suçlamalarda bulunmaya çalışan mafya savunması yapıyor. tarz değişikliği falan değil, cuce de yaptı naaptınız yahu iyi halt yediniz dedi, jos da aynı şekilde savundu ve mafya çıktı. örnek vermeme gerek yok zaten, birisi kendini temize çıkarmak istiyorsa düzgün kanıt sunmalı, my hat is hede your argument is invalid demekten başka şeyler yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar