Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Azmodai said: 1) Mortis ve Cuce kanka, mortis giderayak cuceyi aldi veya tersi Tam tersi mümkün olamaz. Daha önce yazdığım şeyi şimdi boldla tekrarlıyorum.. Önemli çünkü.. Ölen oyuncunun o geceki rolü neyse o bildirilir. O gece bir çeteye alınmak istenmesi önemli değil. Yani Cuce Su Çetesi üyesi olup Mortis'i almaya çalışsaydı, Mortis öldüğünde townie derdim. Zira o tura townie olarak girmiş olurdu öyle. look said: Mafyanin basit fedailerini oldurmemizin bir faydasi yok su noktada. Tekrar yapıştırıyorum ilgili kuralı buraya. Çete lideri ölmüş olsa bile, eğer çetede halen yaşayan üyeler varsa cinayet işlemeye veya üye alımına devam edebilirler. Liderin tek olayı, oyunun başında çetenin tek üyesi olması. Lidermiş, üyeymiş farketmiyor yani. Çetede adam kaldığı müddetçe recruitment veya murder yapılabiliyor. Gece gece bunları görüp yazabildim şimdi. Bu oyun baya yeni olduğundan dolayı eklemediğim bilgiler olabilir. Her şeyi düşünemedim sonuçta =). Anlamadığınız bir şey olursa direkt sorun özelden (veya buradan). Ben açıklık getirmeye çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 öldüm ama yazasım geldi, bu versiyon cok zevkli oldu bence, oyun bitince kurallarda iyie pişer toparlarıp hepsini güzel bir setup cıakr ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 öldüm hala arkamdan konuşuosunz ölenin arkasından konuşulmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gece sessiz geçti.. Gün 3 - Gündüz Hayattaki oyuncu sayısı: 18 Linç için gereken oy: 10 Konuşabilirsiniz. İzin verdim =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dory nin sadece yok yeaa temalı msgları zaten kendisini ele vermişti. Linç oyu : dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wad?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 senin de gecen eldeki tavirlarin oldukca ilgincti... bu ele de dusunmeden oyla girmen beni killandirdi acikcasi, ama ha sana oy vermisim ha dory'e ha baskasina anlami olmaz cunku hala hazirda bana Cucenin supheli gelmeye baslayan az ve sinsi mesaj atma tarzi baskalarinda da var. Aramizda hic ama hic yazi yazmayan, sadece herkes bir veya iki hedefin uzerine cullaninca ortaya cikma gibi ozellige sahip olan bir kac arkadas var ve onlarin uzerine gidilmesi gerektigini dusunuyorum... tabi gece de mafyalarin sayisi artti mutlaka... olen de yok demekki herkes birilerini almaya calismis. Gorelim bakalim baskalarin yazilarini, o kayip arkadaslari. Nosfe, NoTwist vs. gozum uzerinizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 said: 1. Apache 2. Azmodai 3. Cons 4. Cuce- Linc oldu, Ates uyesi, Gun 2 5. dory 6. elesso 7. eregorn2 8. fede 9. Fly 10. Jos- Linc oldu, Su uyesi, Gun 1 11. Krusty 12. look 13. Mortis- Gece vuruldu, Su uyesi, Gece 1 14. mulgear6 15. Mum_Chamber 16. Nosfe 17. NoTwisT 18. 0ne 19. Penthesilea- Gece vuruldu, masum, Gece 0 20. Rewendor 21. ShadowFury 22. Smoke 18 kisi kaldik, bu 18 kisinin arasinda 4 tane mafya olabilir. 2 tane de dedektif var ve bir soytari. Bunlarin sayilari su ana kadar degismedi gibi. 3 tane gece oynandi ve bir veya iki mafya gecelerde birer kisiyi oldurmeyi secti alacagina... bu durumda soyle bir tablo olusuyor: 18 - (2 dedektif + 1 soytari) = 15 tane mafya olabilir adam. bu 15 kisinin, a) 4 tane mafya uyesi var, ve her bir alim basarili oldu dersek eger (Varsayarsak) en yuksek ihtimalle 10 alim olmustur ve bu da 15 kisinin 14'unun mafya olabilme ihtimalini gosterir bize. b) 3 tane mafya grubu var (mortis su cetesinin son uyesiyde ve adam oldurmek icin kullandi gucunu gg olmadan) ve bu durumda da bu sayi 13. Arada bir kac basarisiz alim olmustur, ama tahminimce artik 18 oyuncunun cok net bir sekilde 10 tanesinin mafya olmasidir... bu durumda konusmayan sinsi tiplere yonelmekte fayda oldugunu dusunuyorum. //oog: Bu arada oha yahu, oyun tamamen 4 mafyanin kapismasina da donebilir, bu ne ogluuuuuuum // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Hmm verdigim hesapta olen mafyalari hesaba katmamisim, 3 tane de mafya olduruldu, demekki o rakkam tahminen 7-8 civarinda. Yine de hic fena degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dün azmonun cüceyi öldürmesiyle azmoyu simdilik geride tutuyorum yine dünki olaylardan dolayı linç oyu: look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bence bu kadar mantık yürütmek ve kendini temize çıkarma isteği sadece bir mafya da olabilir.Çünkü ne zaman Azmoyu hedef gösterseler pro bir avukat gibi kendini baska türlü göstermeyi başardı.Ama her ne kadar Cuce(karsı mafyanın adamı) yi öldürtmüş olsa bile bunu bir nevi kendi yararına da yaptı. LİNÇ OYU: AZMODAİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Cuceyi oldururken 100% emin oldugumu, olurse townielerin fayda saglayacagini soyledim. Defalarca. Ve her seferinde kendimi savundum ve ortaya koydum ve hakli ciktim. Su cetesi olmasa da Cuceden olan suphelerim gercekti ve dogruydu... ve ayni suphelerim sana karsi var 0ne. Oyun boyunca kenarda otur dur, birsey soyleme yazma, bir anda parla ve BENI sucla? Senin su oyuna kattigin tek bir saglam adim yok, yaptigin hic bir ise yarar hareket yok. Noldu? Onceki turda Dory konusunda emindin, simdi ben mi oldum hedef? Kendini unutturup arada bir ortaya cikip boyle hareketler ederek ne yapmaya calisiyorsun bilemiyorum ama masumum ve bu konuda da eminim. Rol falan da yapmiyorum, gerek yok cunku... oynayanlarin en az 50% si mafya ve yakinda oyun zaten inter-mafia catismasina girecek, ama ben masumlugumu, ve masumlarin zaferini kollamak zorundayim. ara ara ortaya cikip garip garip, temelsiz ve komik suclamalarla estirmen beni oldukca eglendiriyor, Look bile en azindan birseyler sundu ortaya gecen el (onu da unuttum sanmasin) ama senin bu tavrin oldukca komik. Siyriliyormusum, hic bir zaman hedef olmadim ki siyrilayim. Oldukca mantikli hareket edip elimden geleni yaptim koyu korumak icin, ama sen resmen serseri mayinlik yapmaya devam ediyorsun. GG hf 0ne. Linc oyu: 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 "iyi iş çıkardın ama öl ya daha iyi böyle" one kısaca bunu dedin, fazladan laf salatası yapmamın lüzumu yok : Linç oyu : 0ne niye sayfalarca başka insanları suçlayıp direk 0ne'a yöneldiğimi soracak olursanız, suçluluğu kilometrelerce öteden belli kişileri her zaman öldürebiliriz ; taze açık veren kişileri aradan çıkarmamız daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Tam tersi,bi kenardan sizi izleyip ne düşündüğünüzü ve yapmaya çalıştığınızı gözlemledim.Ki sen ne kadar townie isen bende o kadar townie yim.Ve sadece bir suçlamaya karşı elinde herhangi bir delil yok iken,sadece sessizliğe vurup linç oyu vermek HİÇ MANTIKLI DEĞİL.Bu arada dory konusundan eminim zaten ama o bu kadar mantık yürütüp bi şekilde sıvışmayı planla(ya)mıyo.Ama oyunun kalanında bende varım,çünkü bir çoğunuzu çözdüm. Satranç da bazen oyunun ortasında 5 dk çıkar dolaşır taşlara uzaktan şöyle tekrar bi bakarsın,ama ben bunu oyunun başında yaptım.Neyse 2 mizinde sonu yakındır,beni yaşatmayan seni hiç yaşatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 devam edecektim elim çarptı yarın da one gibi açık veren biri çıkmazsa sayfalardır diyorum zaten look dory apache üçlüsü mafya diye (apache'nin soytarı olma ihtimali de var) , ben onlara yöneleceğim, sizler ne yaparsınız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mafya lar da birer birer dökülüyo maşallah.Yöneltin bakalım ahaliyi bi gazla.Nerde son bulur bide orasını düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 biraz analiz yapalim hatta... deminki postumda nosfe, notwist gibi adamlari hedef alalim diyordum ve bunlardan biri de sensin, gayet acik ve net. ilk postun su sekilde: 0ne said: Ben biraz daha seyretmeyi düşünüyorum,çünkü ortada 4 belki daha fazla katil var,ve bunlardan birisi elbet bi açık vericektir. kisacasi sinsi sinsi kenarda oturup izlerim ayaklari. Sonra bayagi tartisma olduktan sonra, 4-5 sayfa sonra bir anda oy vermek... 0ne said: Ama kendini halktan biri gibi göstermeye çalışıyosun,lakin yemezler. LİNÇ OYU:Jos ilk oyu vermissin, rastgele ve hic bir neden olmadan, aciklama da sunmamissin uzun uzun, joscun uzerine gelinince O ZAMAN CAKALIM BI OY diye girismissin. Cok guzel bravo... biri yoklama yapmis... su su su ve su oyuncular neden post yapmadi diye (20. sayfanin sonu) ve hemen arkasindan senden mesaj: 0ne said: Fazla görünememin nedeni çalışıyor olmam.Ama yazılanları sürekli takip ediyorum.Ve az çok kimin ne olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını anlamaya başladım.Ama yarın sabaha kadar oy vermiyicem. yine cok yogunsun ama izliyorsun herseyi... oyunu da "yarin" vereceksin. ama yarini beklemeden 3 dk sonra yine rastgele oylar konusmus: 0ne said: Bence dory bi çete lideri ve ilk geceden yanına cons veya mum_chamber ı aldı.Daha önceki oyunda zaten 2si mafyaydı ve çok da güzel götürüyolardı,fakat oynamasamda o oyunlarıda takip ediyordum,ve hemen hemen aynı mantıkla devam ediyolar. Yarın sabaha kadar oy atmama kararımı erteliyorum. LİNÇ OYU:DORY Lezzizmis... yine ortaya bir isim atip 193483 sayfa kayboluyorsun... veee bugune geliyoruz... 0ne said: Bence bu kadar mantık yürütmek ve kendini temize çıkarma isteği sadece bir mafya da olabilir.Çünkü ne zaman Azmoyu hedef gösterseler pro bir avukat gibi kendini baska türlü göstermeyi başardı.Ama her ne kadar Cuce(karsı mafyanın adamı) yi öldürtmüş olsa bile bunu bir nevi kendi yararına da yaptı. LİNÇ OYU: AZMODAİ komik bir suclama ile bu sefer serseri mayin akiminin ilk hedefi ben oluyorum. ====== TL;DR Surada 3 gun oynadik ve 3 gunde de bir anda ortaya cikip kafana gore bir isim sundun. Birinde basarili oldu, bandwagon olustu, birinde de olmadi, ama yine sinsi sinsi arka plana sizip kendini kurtardin... bahanen ise calisiyor olman, ama masallah ortaya cikip bir anda isim vermekte ustune yok. tabansiz mantksiz suclamalarina hedef olmak istemiyorum, komiksin ve townie olmana imkan yok, olsaydin benim kasaba halki icin onemimi coktan kavramis olurdun, ama senin de isine geliyor benim olmem sanirim? 31 sayfada 5 tane post. 3'u direkt oy verme, 1'i oyunun basinda "aman hemen olmeyelim" postu, digeri ise ucuz bir var olmama bahanesi, ama oy atmakta 1 numarasin yine de. baska diyecegim birsey yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Klasik "ben haklıyım" çabaları.Dediğim gibi uzaktan izledim ve kişilerin yaptığı saldırı-savunmalara göre bir oy verdim.Ve hepsindede doğru çıkıcağımdan,townie olduğum kadar eminim. Yeni bi "vurun abalıya" akımı yaratmaya çalışıyosunuz,ne diyim Allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0ne said: Mafya lar da birer birer dökülüyo maşallah.Yöneltin bakalım ahaliyi bi gazla.Nerde son bulur bide orasını düşünün. oo yine popularist mesajlar konusmus... lutfen 0ne... su mastermind ayaklarini birak. "Ben arkadan izlerim, mudahalelerimi dikkatlice planlar yaparak eyleme dokerim" havasindan sonra satranc benzetmesi, forumda oyun oynuyouz, satranc oynamiyoruz ve uzucu bir yoldasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Linç oyu geri: dory Linç oyu : 0ne suçlamaları çok fuzuli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Öyle bi yolda olduğumu düşünmeniz,yapmak istediğim şeyi yaptığımı gösterir.Ayrıca satranç dada burdada karşı tarafın açığını kollarsın.Sen sağlam oynayarak gitmeye çalışıyosun hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0ne said: Klasik "ben haklıyım" çabaları.Dediğim gibi uzaktan izledim ve kişilerin yaptığı saldırı-savunmalara göre bir oy verdim.Ve hepsindede doğru çıkıcağımdan,townie olduğum kadar eminim. Yeni bi "vurun abalıya" akımı yaratmaya çalışıyosunuz,ne diyim Allah kolaylık versin. Tabi insanlar varligina karsi uyanip sana karsi hareketlenemye baslayinca hemen dagitma cabalari, hemen karsini suclama cabalari. Senden beni cok daha agir suclayan cok adam oldu bu forumlarda, ama hic biri senin gibi tabansiz ve komik seylerle yapmadi bunu. Koseye sikistin, ne oldugumu anladin ve beni gunduz hallederek gece atacagin pm'deki ismin farkli olmasina cabaliyorsun ama olmaz oyle ;) Cabaladigim falan yok, senin gibi degilim, son 10 sayfadir aktif olarak her tartismada varim, her turlu soruyu, iddiayi cevapladim, ama seninkiler bos. neymis efendim dagitmaya calisiyormusum... kendine bak once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 one, senin linçini desteklemem üzerine beni suçladın anladığım kadarıyla, kanıt istesem ? önceden hedef gösterdiğim üç (hadi apache ordan oraya atlıyor, onu saymayalım) kişi gibi sen de adam gibi kanıt sunmadan benimle aynı doğrultuda düşünenlere katılıyorum, olay bu. azmo mesaj atmasaydı look'a oy verecektim (mulgear vermişti) ancak önceki postta dediğim nedenlerden dolayı sana gitti oyum. ortak bir yol bulamazsak kimse kimseyi linç ettiremez. mafya falan değilim yani, mantıklı düşünüyorum sadece. ayrıca senin verdiğin açıkları kapamaya yetmiyor maalesef savunman. böyle pek aklanman mümkün değil, cüce de jos da aynısını yaptı (elle tutulur kanıt vermeden, direk saçmalamayın yahu olur mu öyle şey diye savunma yaparaktan) ve mafya çıktılar. bana karşı çok konuşuyor tipinde meymenet yok kanıt sunuyor hadi yakalım şerefsizi modunda saldırılar olmuştu, aynısını yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gerci bu kadar konustum, yine varlik gosterdin. Ben halen NoTwist ve Nosfenin uzerine de gidilmesi gerektigini dusunuyorum. HIC ortada yoklar kac gundur. biraz da onlara bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 0ne cok gereksiz suclamalarda bulunmus ve cok fena kendini ele vermis diye dusunuyorum apaci de hakkaten deli. deli. linc oyu: 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar